- Poruka
- 48.596
Ja nakupovala paprike da stavim u zamrzivač, da imam za punjenje, pa tikvice, isto za punjenje, pa paprike da imam crvene rezane za sve, pa boranije, ma svega![]()
crko mi je zamrzivac, tako da ove godine nema nista od toga..al sma napunila kantu sa paradajzom i drugu sa kurtovkom paprikom i stavila so i vodu, da mogu da barim papriku za salatu, a mogu i za drugo sta. a stavila sma u so i vodu malo somborki i onih malih babura, koje nisu ljute, za punjenje. a u komori ima nesto pecenih paprika i cepkanih sarenih za ruckove. stavila sma i malo krastavaca, manje ih jedemo od kada sam aktivirala sarenu salatu, al trebaju mi za rusku. i jos kupus. paprike silje necu ove godine da kiselim. al zato cu dogodine sve da nadoknadim...i kisele zimnice i ajvar i pindjur i ljutenicu cu da pravim i imacu zmarzivac da spakujem tikvicu, boraniju, patlidzan, zelje, spanac, blitvu..

- - - - - - - - - -
ja ko da sam iz leskovci..sa tim paprikama..

- - - - - - - - - -
dogodine ce biti 100 kg paprika u raznim oblicima.

a ja naseckala sedam vrsta povrca za sarenu salatu (zutu i crvenu silju, sargarepu, karfiol, zeleni paradajz, krastavce, kupus, luk ne stavljam..mnogo mi povuce ukus na luk)..