Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni nije prestao da se dize, a i ja sam jela danas med i orahe
nasla sam na pijaci te mlade ociscene, jos neosusene orahe
prvo sam ubrala neku preostalu smokvu u basti, pa sa orahom, a onda kad vise ni jednu nisam mogla da dohvatim macnula ih medom
njam njam

bljabucicu, sto ja ne volim bljabucice osim zlatnog i crvenog delisesa.,..sad odo u setnju po kisi, a rucak ce da mi dodje za veceru.

ja sam malopre dosla iz setnje
prosetala dzukelicu i malog debelog dodza
za nama je isao copor muzjaka, posto mi je dzukelica u teranju :roll:
sela sa drugom da popijemo kafu i napravimo ratni plan za neko spavanje u satoru na planini (samo da ne pada kisa, samo da ne pada kisa) i za malo da budemo hebani svi na gomili

a od jabuka, potrazi jabuku koja se zove muca..sad izgleda kao greni smit i zeleni delises, a ukus ima neopisivo dobar..slatka jabuka je..

Čitaoci iz Beograda poslali su nam danas fotografiju pakovanja viršli u kome su pronašli pravo iznenađenje... Kako su nam rekli čitaoci koji su poslali fotografiju, viršle su kupljenje u jednom većem marketu na Vračaru.
http://mondo.rs/a838028/Info/Drustvo/Beograd-Neispravni-proizvodi-u-prodavnicama.html

Nedavno se i kupovinom slatkiša iznenadio još jedan Beograđanin. Mladić sa Dorćola požalio se na kupovinu čuvenih dečijih čokoladica “Životinjsko carstvo” koje su promenile boju!? &ok joj nije istekao (na omotu piše do 1.09.2016)

dlaka.jpg

Med u kombinaciji sa orasima se jede kod problema sa potencijom. Zasto jedes med sa orasima, prestao da ti se dize?
Једем јер уживам у укусу, а имам и орахе и кошнице, али да ми ти ниси рекао то о потенцији остао би у незнању, мора да си редовни конзумент споменутог док си тако верзиран... јел ти помаже?

Back