Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
....divan sladoled na Brdu, veeeeeliiikeeeeee kugle, domaci neki fantazija...orah, jogurt-visnja i karamela..u slatkom kornetu...jaaaooo kakav ukus , savrsenstvo...
Joj, blago tebi. I meni se juče jeo sladoled, ali nemam. Gledam kolko košta ono porodično pakovanje pa se preračunavam pa velim bolje da uzmem kilo i po viršli da nekako skrpim kraj s krajem pa makar i tih petnes dana, nego jedan porodični sladoled.:(

...meni donela komisnica jednu ciniju jagoda, ali nisu slatke, samo su lepe na oko....a tresnje videh juce na Z.vencu ali ima vremena za njih...
Ima bre vremena.:D Evo vidim kod mene na stanici ovi što prodaju na kutijama, već su 150 dinara. Strpi se još koji dan, doneće komšinica i trešnje.:)

....i ja jedem skoro neslano, ali mora malo tek...uglavnom moju hranu svi dosoljavaju a meni taman, samo nikako potpuno bez soli osim u slucaju visokog pritiska..ali to je druga stvar...
I ja jedem neslano, ali ne zbog zdravlja, nego jer nemam za so. Blago tebi kad imaš da soliš morskom solju.:( Ko ti donosi?

Joj, blago tebi. I meni se juče jeo sladoled, ali nemam. Gledam kolko košta ono porodično pakovanje pa se preračunavam pa velim bolje da uzmem kilo i po viršli da nekako skrpim kraj s krajem pa makar i tih petnes dana, nego jedan porodični sladoled.:(

Ima bre vremena.:D Evo vidim kod mene na stanici ovi što prodaju na kutijama, već su 150 dinara. Strpi se još koji dan, doneće komšinica i trešnje.:)

I ja jedem neslano, ali ne zbog zdravlja, nego jer nemam za so. Blago tebi kad imaš da soliš morskom solju.:( Ko ti donosi?

...a da mi se skines malo s kuJca,m? ..

...a da mi se skines malo s kuJca,m? ..
Kakve su to reči?:confused: Ne razumem. Pokazuješ neko drugo lice u odnosu na prijatan utisak koji ostavljaš. Ne znam da li da te prijavim. Svašta, još ćemo ovde i da se šopamo. Budibogsnama.
Prijaviću te ako nastaviš sa oporim rečima. I zahtevaću kaznu.
Ne može čovek ni da napiše da nema ili da ga nešto muči, a da ga neko ne spopadne. I to sam prvi put napisao. Ajde da smaram i da kamčim pa okej da sam se svima smučio, ali ovo ne razumem.:confused:

Kakve su to reči?:confused: Ne razumem. Pokazuješ neko drugo lice u odnosu na prijatan utisak koji ostavljaš. Ne znam da li da te prijavim. Svašta, još ćemo ovde i da se šopamo. Budibogsnama.
Prijaviću te ako nastaviš sa oporim rečima. I zahtevaću kaznu.
Ne može čovek ni da napiše da nema ili da ga nešto muči, a da ga neko ne spopadne. I to sam prvi put napisao. Ajde da smaram i da kamčim pa okej da sam se svima smučio, ali ovo ne razumem.:confused:

...jasno je meni sta je tvoj cilj, a vidi, mene licno zabole sta ti mislis, ja ti zelim ali onako do srca najiskernije, da zivis kao ja, da te snadje sve sto je mene snaslo u zivotu, ali
bas sve bukvalno..pa da te vidim kako ces ti da se snadjes sa svim tim...:ok:

..i zaobidji me, ne zanimaju me price, takvih kurccotresina ni malo....pirijavljuj samo izvoli...

...jasno je meni sta je tvoj cilj, a vidi, mene licno zabole sta ti mislis, ja ti zelim ali onako do srca najiskernije, da zivis kao ja, da te snadje sve sto je mene snaslo u zivotu, ali
bas sve bukvalno..pa da te vidim kako ces ti da se snadjes sa svim tim...:ok:

..i zaobidji me, ne zanimaju me price, takvih kurccotresina ni malo....pirijavljuj samo izvoli...
Ovo je stvarno ružno. Ja znam koliko si se ti napatila u životu. Svi znaju. Svi znamo koliko ti je teško i šta sve prolaziš. To nikoga ovde nije snašlo.

Pre neki dan si rekla da si neki gad poželela bi mi da me snađe što i tebe. Ali eto, nisi gad pa nećeš. A sada mi to želiš.:(
Valjda sam prekardašio granice tvog milosrđa. Nije tvoja greška, zaslužio sam.

Ali makar da me snađe i onaj sladoled il da mi komšinica donese jagode. I malo morske soli preko leba sa mašću i aleve paprike.:(

Pršutu i fetu bez hleba, jagode i čokoladu.
rolleyes_girl2.gif

За ручак била парадајз чорбица и насуво с кромпиром, а пошто сам био устао још у 5 ујутро одрапио сам једну партију спавањца од 1 до 4 после подне, а саћу да се окрепим мало јачом клопом, сланине и младог белИјег луЦка!

За ручак била парадајз чорбица и насуво с кромпиром, а пошто сам био устао још у 5 ујутро одрапио сам једну партију спавањца од 1 до 4 после подне, а саћу да се окрепим мало јачом клопом, сланине и младог белИјег луЦка!

Šta znači ovo, "nasuvo s krompirom"? Bez mesa?

Šta znači ovo, "nasuvo s krompirom"? Bez mesa?
Дебели и широки домаћи резанци се скувају и у њих дода отприлике иста количина на мале коцкице исеченог скуваног кромпира и измеша, а потом у то дода упржен(на масти оф корс) сецкан на ребарца црни лук са алевом паприком(код нас љутом, ко не воли може и слатка алева паприка!), ако је одвећ суво дода се мало воде у којој је куван кромпир... и то би било то, за салату краставци.
Лако јело за топлији део године, наравно прво иде парадајз чорбица.
Отменије име за насуво с кромпиром је гренадир марш, али ми преферирамо домаће називе.

Дебели и широки домаћи резанци се скувају и у њих дода отприлике иста количина на мале коцкице исеченог скуваног кромпира и измеша, а потом у то дода упржен(на масти оф корс) сецкан на ребарца црни лук са алевом паприком(код нас љутом, ко не воли може и слатка алева паприка!), ако је одвећ суво дода се мало воде у којој је куван кромпир... и то би било то, за салату краставци.
Лако јело за топлији део године, наравно прво иде парадајз чорбица.
Отменије име за насуво с кромпиром је гренадир марш, али ми преферирамо домаће називе.

Sada znam. Pravila sam i ja, najbolje je sa svežim, domaćim , širokim rezancima. Mi smo to jeli uz mladu zelenu salatu.

Sada znam. Pravila sam i ja, najbolje je sa svežim, domaćim , širokim rezancima. Mi smo to jeli uz mladu zelenu salatu.
Насуво с кромпиром просто иште неку, што би Зловенци рекли ,,зелењаву"!
Неку салату зелене боје, краставце, купус, зелену свежу салату...
После насува, лети поготово, 'ладни сватовски шрингилинги с јако газираном сода водом и сасвим малоалкохолним белим вином у столици баштенске гарнитуре у 'ладу!:zaljubljena:

Back