Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedi više Jago.:heart:

A šta sam ja jela, ne smem ni da napišem. To već i vrapci znaju.:rumenko:

Ja sam ti Rista bukvalista. :zcepanje:
Chitam, pishe ''Počela sezona domaće limunade:limun,med i nana iz bašte Rashlađeno.''...pa sve mislim dajesh mi savet...a onda na trenutak-od ovog jela tje mi koske pocheti da zveckaju. :sad2:

Bar je rashladjeno, nek' ide zhivot! :lol::heart:

Ja sam ti Rista bukvalista. :zcepanje:
Chitam, pishe ''Počela sezona domaće limunade:limun,med i nana iz bašte Rashlađeno.''...pa sve mislim dajesh mi savet...a onda na trenutak-od ovog jela tje mi koske pocheti da zveckaju. :sad2:

Bar je rashladjeno, nek' ide zhivot! :lol::heart:
Kakvi saveti :zag:, ni sebe ne umem da posavetujem u vezi jela.:sad2:
Мени само да је лиснати зелениш. Дође ми да пасем кад видим сочну траву. :lol:
Volim i ja zeleniš, zato me i čudi što nju ne mogu.

Danima sanjam najobičniju kupus salatu a imam hrpu nekog glupavog povrća u frižideru koje prvo treba da pojedemo.
Danas ćemo ga se valjda rešiti pa sutra (iako je subota!) pravim nasuva i kupus salate u količinama.
Meni salata, žmuu testo.

Danima sanjam najobičniju kupus salatu a imam hrpu nekog glupavog povrća u frižideru koje prvo treba da pojedemo.
Danas ćemo ga se valjda rešiti pa sutra (iako je subota!) pravim nasuva i kupus salate u količinama.
Meni salata, žmuu testo.

Volim je, i često je pravim. Samo mi nikada nije ukusna kao ona koju jedem u restoranima u Vojvodini. :heart:
Verovatno ne smem da stavim toliko ulja i soli :lol:, a i sirće mi je jabukovo.Ovde ni ne prave takvu salatu.

- - - - - - - - - -

Kako je pravite, možda nešto ipak ne radim dobro?

Back