Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мед од Цунцокрета и језгра кајсијиних коштица... доле у летњој кујници, лакше се почисте комадићи од коштице који зврцају на све стране док их чукам кухињским чекићем.
Препун сам витамина Б-17 и цијановодоничне киселине.:mrgreen:

Отоичке салату од цвекле.
Бар килу ољуштене, пресне, нарендане цвекле, нарендао све ченове из главице белИјег лооцка, којима сам извадио ону гадну средину, исецкао першуна и мирођије на ситно у количинама, додао соли и бибера и насуо хладно цеђеног маслиновог уља ко да ми је Џејми Оливер инспирација живота!
Мало Џена, више ја... уствари доста више ја.:super:

Отоичке салату од цвекле.
Бар килу ољуштене, пресне, нарендане цвекле, нарендао све ченове из главице белИјег лооцка, којима сам извадио ону гадну средину, исецкао першуна и мирођије на ситно у количинама, додао соли и бибера и насуо хладно цеђеног маслиновог уља ко да ми је Џејми Оливер инспирација живота!
Мало Џена, више ја... уствари доста више ја.:super:

ja moram u cveklu da dodam jabukovo sirce i kasicicu meda

Corba od celera prema velikom narodnom kuvaru je predobra, barem meni...proprzi se malo celer, isecen na listove, isece se jedan krompir, nalije sa litar ipo vode i kuva...na kraju se sve propasira. So i biber se podrazumevaju. Po kuvaru se stavlja zaprska, ja ne stavljam. Na kraju se ubace dva zumanca, a od belanaca se naprave knedle sa 40 grama brasna...one budu nezne, kao knedle za snenokle. A corba je blaga...uopste nema jak ukus kao svez celer.

Back