gost 182607
Veoma poznat
- Poruka
- 10.984
Da je nikada ne puste iz te ustanove u kojoj je drže. Šizofreno-lezbijska opsesivna ludača ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da odem negde u piiichku materinu daleko na jedno 8 godina i nikom se ne javljam npr, kod budistickih monaha u Shaolin Monastery da me nauce njihovim vestinama, tajnama ostanem tamo jedno 8 godina i da se vratim kao nov covek i tako kao nov kad se vratim malo ostanem neku godinu kuci do se adaptiram opet na civilizaciju i krenem da putujem svetom tragajuci za istinu makar me kostalo i zivota...![]()
Jel mogu i ja s tobom?
Da odem negde u piiichku materinu daleko na jedno 8 godina i nikom se ne javljam npr, kod budistickih monaha u Shaolin Monastery da me nauce njihovim vestinama, tajnama ostanem tamo jedno 8 godina i da se vratim kao nov covek i tako kao nov kad se vratim malo ostanem neku godinu kuci da se adaptiram opet na civilizaciju i krenem da putujem svetom tragajuci za istinu makar me kostalo i zivota...![]()
Uvek ako si spremna za takvu avanturu, to je i jos bolje bas bi mi prijalo da mi neko pravi drustvo na tom putu...
Javljam ti za 2 ipo godine ako ne sredim bar malo zivot i cepamo boze zdravlje...