Šta ste danas poželeli

Da odem negde u piiichku materinu daleko na jedno 8 godina i nikom se ne javljam npr, kod budistickih monaha u Shaolin Monastery da me nauce njihovim vestinama, tajnama ostanem tamo jedno 8 godina i da se vratim kao nov covek i tako kao nov kad se vratim malo ostanem neku godinu kuci da se adaptiram opet na civilizaciju i krenem da putujem svetom tragajuci za istinu makar me kostalo i zivota...:evil::evil::evil::amen::besan2:

Poslednja izmena:
Da odem negde u piiichku materinu daleko na jedno 8 godina i nikom se ne javljam npr, kod budistickih monaha u Shaolin Monastery da me nauce njihovim vestinama, tajnama ostanem tamo jedno 8 godina i da se vratim kao nov covek i tako kao nov kad se vratim malo ostanem neku godinu kuci do se adaptiram opet na civilizaciju i krenem da putujem svetom tragajuci za istinu makar me kostalo i zivota...:evil::evil::evil::amen::besan2:

Jel mogu i ja s tobom?

Da odem negde u piiichku materinu daleko na jedno 8 godina i nikom se ne javljam npr, kod budistickih monaha u Shaolin Monastery da me nauce njihovim vestinama, tajnama ostanem tamo jedno 8 godina i da se vratim kao nov covek i tako kao nov kad se vratim malo ostanem neku godinu kuci da se adaptiram opet na civilizaciju i krenem da putujem svetom tragajuci za istinu makar me kostalo i zivota...:evil::evil::evil::amen::besan2:

A da ostanemo duže od 8 godina, ja sam najgori pesimist, nemaš problema.:sad2:

kes-i-smekerica.jpg

Back