Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Да ти право реЧем ја сам прост чо'ек, сељак, нема то у мом Бечеју, мсм ти МекДоналдси, Тенесијански слободни пилићи, разни бургери и остала чуда...
Ето прошли месец стровалисмо три крмужине мангулице од по 150 кила код ћалета на салашу и последњег викенда у фебруару пашће још две мангулице и један дурок(то ти је оно црвено американско свињче с једним паром ребара више, нека случајна, доминантна мутација, баш дугачка гуда).
За родитеље роде, обе сестре с породицама и моју фамилију биће доста за целу годину месине, шунки, кобаЈсица, урки, сланинентине, чварака и масти.
И домаћА сапуна.

Ето прошли месец стровалисмо три крмужине мангулице од по 150 кила код ћалета на салашу и последњег викенда у фебруару пашће још две мангулице и један дурок(то ти је оно црвено американско свињче с једним паром ребара више, нека случајна, доминантна мутација, баш дугачка гуда).
За родитеље роде, обе сестре с породицама и моју фамилију биће доста за целу годину месине, шунки, кобаЈсица, урки, сланинентине, чварака и масти.
И домаћА сапуна.

Rendan kupus, cvekla, sargarepa, jabuka, malo meda, maslinovog i balzamika kao salata
 Rendan kupus, cvekla, sargarepa, jabuka, malo meda, maslinovog i balzamika kao salata 

. Ali i to bas, bas retko.
. Ali i to bas, bas retko.

Mislim da bilo sta ako je umereno, npr. jednom do dva puta mesecno, ne moze da steti
 Mislim da bilo sta ako je umereno, npr. jednom do dva puta mesecno, ne moze da steti sad kad su vec veliki, povremeno pojedu pljedzu sa kioska i kazu e bash je bila dobra
 sad kad su vec veliki, povremeno pojedu pljedzu sa kioska i kazu e bash je bila dobra ok.nemam sprocu, povremeno moze, ali kad ja kuvam shto bi jeli tako stalno...
ok.nemam sprocu, povremeno moze, ali kad ja kuvam shto bi jeli tako stalno...