Šta ste danas junk pojeli?

1465413_622505317792955_1245657232_n.jpg

Dosta se pise o zdravoj hrani ali kada ste zadnji puta jele ff i sta ? Ja za bozic vodim prijateljicu na pizzu ali to po meni i nije ff prije su to cevapi iako se oni vode pod narodna jela a ne ff . Mozete li zamisliti cevape spremljene u mcdonaldsu ? To bi bilo suho . Zadnje sto sam jeo u megicu je mcwrap ( tortilja ) . Nije mi jasno zasto njihova jela smatraju masnima kada se to niti otprilike ne moze mjeriti sa cevapima . Uskoro 5.1. mi je rodendan pa sam mislio kupiti lignje . Jel i to ff ?

Dosta se pise o zdravoj hrani ali kada ste zadnji puta jele ff i sta ? Ja za bozic vodim prijateljicu na pizzu ali to po meni i nije ff prije su to cevapi iako se oni vode pod narodna jela a ne ff . Mozete li zamisliti cevape spremljene u mcdonaldsu ? To bi bilo suho . Zadnje sto sam jeo u megicu je mcwrap ( tortilja ) . Nije mi jasno zasto njihova jela smatraju masnima kada se to niti otprilike ne moze mjeriti sa cevapima . Uskoro 5.1. mi je rodendan pa sam mislio kupiti lignje . Jel i to ff ?

Juce sam otisla na plivanje, medjutim- termin je bio otkazan zbog takmicenja u sinhronizovanom plivanju :roll:

I jos ja pitam- pa jel se znaju dani kada ce bazen biti zauzet- da ne dolazim za dzabe... i salterusa kao -ne.... ali mozda ce biti gotovo da 14h,pa cete moci vec danas.

Ja sta da radim-nedelja- ajde u MC Donalds :sad2: Cekala 2 h... Takmicenje se nije zavrsilo ni do 14h- a ja sam JELA S*ANJE HRANU.

Bila sam tako besna na celu tu situaciju :besna:

:)

Back