Šta ste danas junk pojeli?

Да ти право реЧем ја сам прост чо'ек, сељак, нема то у мом Бечеју, мсм ти МекДоналдси, Тенесијански слободни пилићи, разни бургери и остала чуда...
Ето прошли месец стровалисмо три крмужине мангулице од по 150 кила код ћалета на салашу и последњег викенда у фебруару пашће још две мангулице и један дурок(то ти је оно црвено американско свињче с једним паром ребара више, нека случајна, доминантна мутација, баш дугачка гуда).
За родитеље роде, обе сестре с породицама и моју фамилију биће доста за целу годину месине, шунки, кобаЈсица, урки, сланинентине, чварака и масти.
И домаћА сапуна.

Dosta se pise o zdravoj hrani ali kada ste zadnji puta jele ff i sta ? Ja za bozic vodim prijateljicu na pizzu ali to po meni i nije ff prije su to cevapi iako se oni vode pod narodna jela a ne ff . Mozete li zamisliti cevape spremljene u mcdonaldsu ? To bi bilo suho . Zadnje sto sam jeo u megicu je mcwrap ( tortilja ) . Nije mi jasno zasto njihova jela smatraju masnima kada se to niti otprilike ne moze mjeriti sa cevapima . Uskoro 5.1. mi je rodendan pa sam mislio kupiti lignje . Jel i to ff ?

Cak i ono sto spada u brzu hranu, vise volim da napravim sama.
Lignje? Polugotove, pohovane koje ces samo izruciti u vrelo ulje jesu. Ali to ne bih ni jela :sad2:

Posuda koja ima poklopac i moze i u rernu, malo ulja, pa na ringlu. Bacis malo belog luka i cim pusti miris stavis lignje da dobiju boju. Zacinis i dodas krompir secen na kocke. Zalijes pivom, poklopis i u rernu. Bude skoooro kao ispod saca :kuvar5: Rendan kupus, cvekla, sargarepa, jabuka, malo meda, maslinovog i balzamika kao salata :zjede:

Ja obozavam fast food, bas uzivam u tome. Ali nisam cesto u prilici da to jedem posto uglavnom imam kuvano svaki dan i trudim se da izbegavam koliko mogu. Ali povremeno se pocastim:) Mislim da bilo sta ako je umereno, npr. jednom do dva puta mesecno, ne moze da steti:)

Ja obozavam fast food, bas uzivam u tome. Ali nisam cesto u prilici da to jedem posto uglavnom imam kuvano svaki dan i trudim se da izbegavam koliko mogu. Ali povremeno se pocastim:) Mislim da bilo sta ako je umereno, npr. jednom do dva puta mesecno, ne moze da steti:)
Moja su se deca palila na Mek, mozda zato sto sam im ja branila da tamo jedu:roll: sad kad su vec veliki, povremeno pojedu pljedzu sa kioska i kazu e bash je bila dobra:lol:ok.nemam sprocu, povremeno moze, ali kad ja kuvam shto bi jeli tako stalno...

Dosta se pise o zdravoj hrani ali kada ste zadnji puta jele ff i sta ? Ja za bozic vodim prijateljicu na pizzu ali to po meni i nije ff prije su to cevapi iako se oni vode pod narodna jela a ne ff . Mozete li zamisliti cevape spremljene u mcdonaldsu ? To bi bilo suho . Zadnje sto sam jeo u megicu je mcwrap ( tortilja ) . Nije mi jasno zasto njihova jela smatraju masnima kada se to niti otprilike ne moze mjeriti sa cevapima . Uskoro 5.1. mi je rodendan pa sam mislio kupiti lignje . Jel i to ff ?

jela sam u petak chikin wings i pomfrit, u TC stadion u pauzi sopingovanja
i jescu opet cim budem blizu meka ili kentakija
i necu da odustanem od ff zainat
moze mi se :malav:

Back