Šta ste danas junk pojeli?

Donela mi musterija na posao. :) Jedva sam pojela.

snc00168.jpg

nista,ni zdravo ni ne zdravo
nit sam gladna,nit mislim o jelu,pojedem ako je nekom nesto ostalo od rucka,a i to ne bude uvek
ako potraje jod dva dana il cu crci il cu nauciti da ne jedem

...tako i ciga ucio konja da ne jede pa crko...ne zezaj se nego jedi, ako treba na silu, onda tako...bar po malo...
...uh sto bi bilo dobro da mene tako malo uhvati par dana..ali uzalud se nadam...:mrgreen:

...tako i ciga ucio konja da ne jede pa crko...ne zezaj se nego jedi, ako treba na silu, onda tako...bar po malo...
...uh sto bi bilo dobro da mene tako malo uhvati par dana..ali uzalud se nadam...:mrgreen:

...mene opasno prepadne kad izgubim apetit, ovako sve prizeljkujem da mi se ne jede ali kad pocne da mi se gadi hrana odmah mi padne na um neka bolestina...

...ja pojela dva kolaca uz kafu...a sada moram da sljustim jos jednu, ubi glava vec danima...mrzim leto:(

pazi kad nisam nista..
sve je na mestu..
nekad preteram sa kafom, ali sta da radim kad mi padaju kapci jer imam nizak pritisak..
meni kafa pomaze..
jutros sam cetiri mala kolacica sa jabukom i krupno seckanim orascicima, preliveni crnom cokoladom..
i sad sam ciniju sarenih tresanja..

Ш'о би ћевап био џанкили???
Мало меса и зачини+салата, најбоље лук и ш'о би Прљаво казалиште рекло: Ми плешемо!
А да, печено је?!?
Па наши преци преци су термичку храну прво и почели обрађивати печењем на ражњу.
И били сигурно здравији од нас, сем што би понекад и сами завршили на трпези какве велике мачке или тсл.
Тек су доцније стигли шерпе, лонци, тепсије...

Back