Šta ste danas junk pojeli?

A tek ona priča o vodi. Je l neko od vas stvarno pije dve litre vode na dan? I zimi?
Kad se ubaci tu i supa i jogurt i mleko i voće i čajevi, valjda svi popijemo toliko, ali same vodurine, pa ne znam da li popijem jednu prosečnu šolju. A kad vežbam npr ne mogu da se iscedim nikako :aha:
pa mnogo se zezas..kad vozim bajs popijem na ovu vrucinu po 5-6l..voda se brzo preradi i procisti organizam za razliku od drugih tecnosti koja se unosi..probaj 1 dan prolom a drugi knjaz milos i videces o cemu pricam i koja je zdrava

pa mnogo se zezas..kad vozim bajs popijem na ovu vrucinu po 5-6l..voda se brzo preradi i procisti organizam za razliku od drugih tecnosti koja se unosi..probaj 1 dan prolom a drugi knjaz milos i videces o cemu pricam i koja je zdrava
mene mrzi da probam,al me interesuje koja je po tebi zdrava?
inace nije zdravo ni piti 6 litara vode,jer se kroz ucestalo mokrenje izbacuju elektroliti

A tek ona priča o vodi. Je l neko od vas stvarno pije dve litre vode na dan? I zimi?
Kad se ubaci tu i supa i jogurt i mleko i voće i čajevi, valjda svi popijemo toliko, ali same vodurine, pa ne znam da li popijem jednu prosečnu šolju. A kad vežbam npr ne mogu da se iscedim nikako :aha:

Piju, piju ljudi...recimo ja pijem i vise od dve litre bilo leto ili zima. Ne volim sokove niti bilo koje druge napitke osim kafe, caja i vode, dok mi je poslednja najukusnija. Medjutim, ne bih rekla da voda utice na bilo sta u smislu fizickog izgleda.

Ja sam navucena na slatkise, juce 6 bajaderica i veliki sladoled u kornetu...uzas uzasa...

...svasta....za dorucak prsut, kulen, sir..mada ja to ne smatram losom hranom nego samo jakom i ne pozeljnom za kilazu...za rucak
prasece pecenje, krompir ispod saca, paradaiz, kajmak..

...danas sam definitivno zavrsila sa takvom ishranom, al ne odbija se rucak kod zeta i cerke:D

Back