Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
inace, ekstrica koristish kaps lok <3
...znam, to mi je jaca STRANA
...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inace, ekstrica koristish kaps lok <3
......znam, to mi je jaca STRANA...
)))))mjeshalica, kaps lok, djechko pun si kvaliteta, swaka bi te majka za zeta pozeljela <3)))))
...es maLcice ljubomoran...
?!
.........es maLcice ljubomoran...
?!
...aj priznaj...necu nikome reci...

))))Pa da počnem
kao sto rekoh na Podršci 300gr jagnjetine![]()

Vrucina, nema sanse da jedem ta govna, bude mi muka cijeli dan, mada ih ne jedem inace (ostalo, crveno meso slabo, ali ribu da). Maznuo sam dvije breskve i miran sam do rucka iako sam sinoc trcao u parku. Onda cu oko 12-1 ribu sa salatom i to je do 5 ili 6 uvece (ugljikohidrate), mozda oko 3 komad mrkve (i samo malo hummusa) ili celera jer voce zderem samo ujutru na prazan stomak. Ne treba spominjati koliko je zdravo jesti kao siromah.
maLcice, maLcice, o madr of gad, da li si ti uopste svjestan kakav si retardinjo
ocigledno nisi![]()
..."Људску глупост треба кажњавати најстрожом казном - Јован Дучић"
mukica citira ducica, a gluplji si nego Rosa iz Bratunca![]()
...
...junk...?
a zato mi Linda pominje junk hranu...
...štati to junk životati...?![]()
ma gdje bwe svadja, malo tovarim seljachitja))))
....
...
...ne gumo vise...riknucu
...
...to GRADIVO je vjerovatno preskoceno pa je osjecaj jednostavno zakrzljao...te se svaka rijec MERE KASTI
...
prestacu..pa junk ne moze beskonacno da se jede meni uvek lose u nekom trneutku, ko alkohol
Šta ste danas junk pojeli?
pa ako nesto moze da stoji to je plastika iz meka...mislim da ocajnicki pokusavas da se pokvari da ne bi uspeojunk ti je ona hrana koja posle kratkog vremena mora u djubre ili stomak..opet citaj djubre..jagnjetina moze da stoji za razliku od pekare picerije meka i brzog mesa sa ulice

ne razumem ovo..u meku se proizvodi bacaju posle 10 min stajanja ako se ne prodaju jer su ko plastika i pocinju smrdeti..od toplote i vlage se sprchepa ako nesto moze da stoji to je plastika iz meka...mislim da ocajnicki pokusavas da se pokvari da ne bi uspeo![]()
ne razumem ovo..u meku se proizvodi bacaju posle 10 min stajanja ako se ne prodaju jer su ko plastika i pocinju smrdeti..od toplote i vlage se sprche