Šta ste danas jeli?

cab262f711c751b20b8df5f0dd5f617f.jpg

Kakav je tiganj sa kamenim premazom? Hocu da kupim novi sada pa gledam takav ili keramicki mozda..
Bitnije je u kom je posuda kvalitetu izrade nego od čega je, jer se razni materijali koriste za razne vrste hrane i načine pripreme. Imao sam tuce keramičkih tiganja, neki su jako brzo propali, a neki su živi i dan danas ali ih retko koristim.
Ako bih morao da biram jedan tiganj da ponesem na pusto ostrvo, to bi bio moj Lodge 12 inčni liveni tiganj. To je jedini tiganj koji sa svakom godinom upotrebe biva sve bolji, i jedini tiganj kojim na pustom ostrvu možeš jednim udarcem ubiti medveda ako te napadne.

Meni dosta.

Bitnije je u kom je posuda kvalitetu izrade nego od čega je, jer se razni materijali koriste za razne vrste hrane i načine pripreme. Imao sam tuce keramičkih tiganja, neki su jako brzo propali, a neki su živi i dan danas ali ih retko koristim.
Ako bih morao da biram jedan tiganj da ponesem na pusto ostrvo, to bi bio moj Lodge 12 inčni liveni tiganj. To je jedini tiganj koji sa svakom godinom upotrebe biva sve bolji, i jedini tiganj kojim na pustom ostrvu možeš jednim udarcem ubiti medveda ako te napadne.
e toga se nisam setio :D

ali generalno si u pravu, liveno posudje je zakon, problem je jedino u početku, da ga pravilnim održavanjem učinimo savršenim :D

ja sam pokušao da večeram banane, koje su bile spolja ko naslikane ali unutra zelene...
takod asam namazo integralni tost puterom od kikirikija i malo odgore dodao domaćeg džema od šljiva sa čokoladom :D
Probaj sledeci put da stavis na tost puter od kikirikija i kolutice banane. Ili probaj med i izrendas orahe preko. Ekstra kombinacije.

Back