Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 269.444
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitnije je u kom je posuda kvalitetu izrade nego od čega je, jer se razni materijali koriste za razne vrste hrane i načine pripreme. Imao sam tuce keramičkih tiganja, neki su jako brzo propali, a neki su živi i dan danas ali ih retko koristim.Kakav je tiganj sa kamenim premazom? Hocu da kupim novi sada pa gledam takav ili keramicki mozda..
e toga se nisam setioBitnije je u kom je posuda kvalitetu izrade nego od čega je, jer se razni materijali koriste za razne vrste hrane i načine pripreme. Imao sam tuce keramičkih tiganja, neki su jako brzo propali, a neki su živi i dan danas ali ih retko koristim.
Ako bih morao da biram jedan tiganj da ponesem na pusto ostrvo, to bi bio moj Lodge 12 inčni liveni tiganj. To je jedini tiganj koji sa svakom godinom upotrebe biva sve bolji, i jedini tiganj kojim na pustom ostrvu možeš jednim udarcem ubiti medveda ako te napadne.
Svi pričaju o tom džemu od šljiva sa čokoladom a ja nikada nisam ni video ni probao.ja sam pokušao da večeram banane, koje su bile spolja ko naslikane ali unutra zelene...
takod asam namazo integralni tost puterom od kikirikija i malo odgore dodao domaćeg džema od šljiva sa čokoladom![]()
Probaj sledeci put da stavis na tost puter od kikirikija i kolutice banane. Ili probaj med i izrendas orahe preko. Ekstra kombinacije.ja sam pokušao da večeram banane, koje su bile spolja ko naslikane ali unutra zelene...
takod asam namazo integralni tost puterom od kikirikija i malo odgore dodao domaćeg džema od šljiva sa čokoladom![]()
jednostavna fora, pred kraj kuvanja džema ubaciš tablu čokolade za kuvanje, ili malo ruma i t o je toSvi pričaju o tom džemu od šljiva sa čokoladom a ja nikada nisam ni video ni probao.
čim mi banane dozrijuProbaj sledeci put da stavis na tost puter od kikirikija i kolutice banane. Ili probaj med i izrendas orahe preko. Ekstra kombinacije.
Nista. Znam sta je, ali ja ne jedem slaninu. Ovo sto sam ti predlozio je i ukusno ali i zdravo.čim mi banane dozriju
a sa medom i orasima pravim odmah ujutro , tnx za ideju
elem, mogu i elvisov sendvič npr![]()