- Poruka
- 397.380
rizoto sa jecmom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E posto je 75% kakao onda je zdravo, ovako nista..Ni ja nista pametno ni zdravo. Pojela kokice sa sirom, greskom uzela umjesto sa kikirikijem, neki integralni keks, cokoladicu 75% kakao i one clipsy batake. Junk kupovni sam jela. I treba na rodjendan da idem jesti torte, a muka mi je. Pitam se sta mi je to trebalo.
doručak: šnita hljeba namazana džemom od šljiva
užina: kruška
ručak: porcija čorbe od karfiola, porcija pečenog krompira, 2 bataka, kupus salate
užina: banana
večera: porcija čorbe od karfiola, 4 viršle sa majonezom, 2 šnite hljeba
pola čokolade, mančmelou
70,1 kg
stvar ukusa.meni je najbolji klasican recept ..tanke kore, rendana bundeva , ulje za posipanje kora, šecer,cimetEvo rezultata
Pogledajte prilog 798714
Prekopirao sam recept osim što sam išao pola pola sa jabukama zbog nedostatka bundeve,išao po 4 kore zbog toga pa sam imao jednu jufku manje i što je bundeva malo predugo stajala pa je izgubila onu sexy boju...
Bio sam malo skeptičan za taj fil, pošto se kod mene to pravilo sa uljem samo ali odlično je ispalo sočno i meko unutra...mislim da ću preuzeti ovu metodu. Mana je što je manje hrskavo spolja pa možda sledeći put preskočim taj poslednji fil preko. I što traje duže brate....
Ukus je božanstven...to bez greške
Tako sam i pravio dosad.stvar ukusa.meni je najbolji klasican recept ..tanke kore, rendana bundeva , ulje za posipanje kora, šecer,cimet
uzmes po 2 ili tri kore i svaku poprsklas sa malo ulja i na svaku sipas po malo kristal šecera, rendanu bundevu stavi po jedno 3 kašike, pospes sa kašikomili dve šecera u zavisnosti koliko voliš da je slatko i cimetom i urolaš..peces na 180 -200stepeni dok ne proumeni , kada se prohladi pospes sa secerom u prahu ..bude ukusna i hrskava
probaj na ovaj nacin pa javi
Mora čovek da menja i isprobava....to je suština kulinarstva (između ostalogne znam,verujem da je lepo i stvar je ukusa sve, ali cim sam videla u receptu jaja, brašno,mleko, prašak za pecivo, bilo mi je dosta![]()
Kakav je tiganj sa kamenim premazom? Hocu da kupim novi sada pa gledam takav ili keramicki mozda..filetirao sam arbune pa ih kratko pekao na fantastičnom novom kamenom tiganju
konačno se ne lepi kožica i riba ne raspada
a od glave i srednje kosti, skuvao sam riblju čorbu, istina dodao sam malo neke sitneži od ribe, koja je ubila se za čorbu
Kakav je tiganj sa kamenim premazom? Hocu da kupim novi sada pa gledam takav ili keramicki mozda..