Šta ste danas jeli?

pecurke.jpg

pecurke s krumpirom pirjane na luku i slanini uz dodatak mlijeka i jaja zapecene s mocarelom i zelenu salatu sa slatkim kukuruzom u dresingu od senfa... :njam:

mladi krompir je na trpezi već dve nedelje i nisam ga se još zasitio :D

i to neka baš žuta sorta

tako da sam iseckao mladi luk i dva mlada bela luka, pa mladi krompir, začinio i zauljio, promešao i odgore stavio par vratnih šnicli
posle pola sata krompir izvukao na površinu a šnicle dole , stavio malo extra masnog starog sira i zapekao :D

makarone, sa fetom i paradajzom na maslinovom ulju i belom luku, posuto sa sitnoseckanom prsutom....uzas....
mnogo je dobro, al slabasno ako teglis ormare i plocice...probudice me glad i najescu se kao svinja....to je dijagnoza trbusnog zulja...

Jedan dan posta a dobar deo ljudi kao da nedelju dana nisu jeli uopšte...., tuga patnja,kukanje :rotf:
To nikada nisam razumeo...mada sam i ja bio takav kao mlađi :rumenko:
Заправо, ја кукам само на кафу без млека, то ми је заиста озбиљно одрицање и искушење...
А стоји то да ја постим само 3 дана годишње, и мислила сам да не могу више.
Онда сам пред сам Божић сањала сан који ми је дословце рекао да треба да постим, и постила сам ту прву недељу, за дивно чудо, без проблема...и наставићу, само здравља.

Заправо, ја кукам само на кафу без млека, то ми је заиста озбиљно одрицање и искушење...
А стоји то да ја постим само 3 дана годишње, и мислила сам да не могу више.
Онда сам пред сам Божић сањала сан који ми је дословце рекао да треба да постим, и постила сам ту прву недељу, за дивно чудо, без проблема...и наставићу, само здравља.
Uopšteno pričam...:lol:
A jeste muka bez kafe sa mlekom i meni...ono bademovo kao zašećerena voda a sojino još gore...ništa kao punomasno mleko
Ni crni čaj nema taj efekat...

Back