- Poruka
- 73.786
+1, ali sam popila kafu i čaj.Jos uvek nista![]()
Sad ću i da ručam, pileću džigericu na ciganski način.
A Mina će da mi baci hejt smajli.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+1, ali sam popila kafu i čaj.Jos uvek nista![]()
Како си знала+1, ali sam popila kafu i čaj.
Sad ću i da ručam, pileću džigericu na ciganski način.
A Mina će da mi baci hejt smajli.![]()
Evo. Parkina džigerica, mnogo je lepa.Како си знала
И каква ти је то цигерица?
Дај рецепис, можда ти опростим што ниси јела![]()
Ја сам ганциEvo. Parkina džigerica, mnogo je lepa.
https://www.zloprase.com/glavna-jela/pileca-dzigerica-na-ciganski-nacin/
Onda samo ja nisam imala pojma, do skoro.Ја сам ганци
Зезам се, па ја их одувек овако спремам, само стављам и зелену паприку...то је оно кад напишем мућкалица од џигерица.
Моји једу џиге и срца, ја покупим све остало хлебом![]()
ili griža savesti
ja bome taj problem nemam, jutros upržio domaću sapunjaru slaninu, pa prelio sa 6 jaja, uz to i dobra kriška starog punomasnog sira sa lepinjom
naravno, pre toga jedna domaća rakija za apetit![]()
Форти, како правиш тај бели сос?losos-pastrmka sa belim sosom za ribu i pomfit iz rerne sa strane
na maslinovom ulju propržim beli luk i sitno iseckan crni, dodam belo vino i još malo prodinstam, onda ubacim kocku putera, rastopim pa nalijem neutralnu pavlaku i pustim da provri uz mešanje. Kada se postigne gustina dodam limun, so, biber i seckani sveži peršunФорти, како правиш тај бели сос?
meni ovo deluje super i pobacuEvo. Parkina džigerica, mnogo je lepa.
uhh ako bar malo ne umocim hleb ili pokupim hlebom kao da nisam jelaЈа сам ганци
Зезам се, па ја их одувек овако спремам, само стављам и зелену паприку...то је оно кад напишем мућкалица од џигерица.
Моји једу џиге и срца, ја покупим све остало хлебом![]()
Mnogo je lepo, deca se oduševila, stariji inače ne voli džigericu, a danas dva puta sipao. Javi kako ti se dopalo.meni ovo deluje super i pobacu
Па, то, сестро, него ово мало почело да поткрадаuhh ako bar malo ne umocim hleb ili pokupim hlebom kao da nisam jela![]()
hahaha ti napravi malo vise safta ..Па, то, сестро, него ово мало почело да поткрада![]()
kada budem napravila a za to moram na pijacu po svezu dzigericu javicu i slikacuMnogo je lepo, deca se oduševila, stariji inače ne voli džigericu, a danas dva puta sipao. Javi kako ti se dopalo.
i dalje mi nije jasno gde su te udavace, da vide sve ovo , pocevsi od one štrudlena maslinovom ulju propržim beli luk i sitno iseckan crni, dodam belo vino i još malo prodinstam, onda ubacim kocku putera, rastopim pa nalijem neutralnu pavlaku i pustim da provri uz mešanje. Kada se postigne gustina dodam limun, so, biber i seckani sveži peršun
može i bez crnog luka, ja volim da osetim malo te komadiće...
Ja svaki put kad on napiše šta sve kuva, zapitam se što me ne usvoji, bar na par meseci, dušu da odmorim od šporeta.i dalje mi nije jasno gde su te udavace, da vide sve ovo , pocevsi od one štrudle![]()
a eto barem sam na nekog sa štrudlom ostavio utisaki dalje mi nije jasno gde su te udavace, da vide sve ovo , pocevsi od one štrudle![]()
napravi ti jos nesto lepo ..postavi sliku i iznenadi kibicerke..ima da uzdišua eto barem sam na nekog sa štrudlom ostavio utisak
a neka gledaju još malo iz prikrajka, ne bunim se trenutno ....
a eto barem sam na nekog sa štrudlom ostavio utisak
a neka gledaju još malo iz prikrajka, ne bunim se trenutno ....
danas spremila i dobro jeEvo. Parkina džigerica, mnogo je lepa.