Sta ste cudno doziveli u seksu?

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Meni se desilo dok sam bio s jednom zenskom da je progutala i moju spermu i svoju krv. Ja sam rekao da volim da mi zena guta, ali nisam mislio da to radi bas non stop. I kako je ona to radila bas stalno ono ja se nisam bunio. Medjutim jednom dok je bila na meni dobije menstruaciju i vidim ona odjednom sva zbunjena nije vise udubljena u sex i ubrzo sidje s mene, kad ono menzis. Ja je tu smirim ono pa sta desi se, a to je jos bilo u autu ( auto moj ko ga **** ) i nista ona se vrati i krenem ja svrsiti kad ona standardno proguta. Bila je brza da joj nisam ni stigao reci da ne. I tako pogledam je, njoj to sve normalno, pa mislim i ja sve je to dobro, a sta drugo.

pa jbg ako ti vade masT na slamku mogu i krv da zgutaju. Energetski vampiri :D ...

meni davno nakon zesceg "sa ledja" jedno minut nije prestala da dipr...meni ok,ja kao baja, ala sam je uf, ona se smeska, a sto izvinjavala zbog "gasova" bas nije bilo potrebe :D...sve jasno priroda

a ortak u naletu akcije izokretao i ladno slomio rebro tadasnjoj devojci...bedak iz kreveta u UC

Meni se desilo dok sam bio s jednom zenskom da je progutala i moju spermu i svoju krv. Ja sam rekao da volim da mi zena guta, ali nisam mislio da to radi bas non stop. I kako je ona to radila bas stalno ono ja se nisam bunio. Medjutim jednom dok je bila na meni dobije menstruaciju i vidim ona odjednom sva zbunjena nije vise udubljena u sex i ubrzo sidje s mene, kad ono menzis. Ja je tu smirim ono pa sta desi se, a to je jos bilo u autu ( auto moj ko ga **** ) i nista ona se vrati i krenem ja svrsiti kad ona standardno proguta. Bila je brza da joj nisam ni stigao reci da ne. I tako pogledam je, njoj to sve normalno, pa mislim i ja sve je to dobro, a sta drugo.

.

Žurka. Još malo jutro će. Svi pijani, pozaspali gde ko stigao. Ona i ja na krevetu, pod ćebetom. Mazimo se od strasti i alkohola pijani. Strasti se pokrenule, krevet škripucka, ko ga hebe ionako svi spavaju. Kad bum, neko upali svetlo, traži cigare, hebale ga cigare. Počelo koljektivno buđenje.
Otrznio sam se u momentu.
Pod ćebe da propadnem. :rumenko:

Sad mi to sve smešno. :rotf:

Back