Sta Srbija misli postici sa radikalima???

paola:
А што би Паола била толики свезналица па би морала да зна и такав податак? Скоро да се не сећам ни теме свог дипломског рада а не Шешељевог. То ми је "последња рупа на свирали" што рече један ВЕЛИКИ СРПСКИ ПОЛИТИЧАР И ПАТРИОТА, којег ценим одмах после великомученика српског, проф.др. В.Ш., а посебно његову борбу против седмоглаве хашке аждахе! Дакле, не знам прецизан назив докторске теме српског великомученика у Хагу. Ако ми је то највећа мана и грешка, онда сам највећа грешница на свету и МНООООГОООО СЕ СТИИИДИИИИМ!

žalosno...

paola:
А што би Паола била толики свезналица па би морала да зна и такав податак? Скоро да се не сећам ни теме свог дипломског рада а не Шешељевог. То ми је "последња рупа на свирали" што рече један ВЕЛИКИ СРПСКИ ПОЛИТИЧАР И ПАТРИОТА, којег ценим одмах после великомученика српског, проф.др. В.Ш., а посебно његову борбу против седмоглаве хашке аждахе! Дакле, не знам прецизан назив докторске теме српског великомученика у Хагу. Ако ми је то највећа мана и грешка, онда сам највећа грешница на свету и МНООООГОООО СЕ СТИИИДИИИИМ!
sramota.
ni jedan pravi obozavalac i poklonik lika i dela velikomucenika haskog prof.dr.v.s. ne sme sebi da dozvoli da ne zna makar naziv diplomskog rada doticnog,ako ne cak i napamet da ga izrecituje.
bruka i sramota.
razocarala si me ko covek i ko komunista :neutral:
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Banshee:
sramota.
ni jedan pravi obozavalac i poklonik lika i dela velikomucenika haskog prof.dr.v.s. ne sme sebi da dozvoli da ne zna makar naziv diplomskog rada doticnog,ako ne cak i napamet da ga izrecituje.
bruka i sramota.
razocarala si me ko covek i ko komunista :neutral:
_ducky__by_gadgetsguru-1.png
:lol: :lol: :lol:
dobro si joj odbrusila
pa žena nezhna ni naziv svojeg diplomskog
vjerojatno ga platila isto ko Šešelj
a zaboravila upitati na čemu je diplomirala
bruka
bruka na kvadrat...

Iron Lord:
Pa ovo totalno baca novu svetlost na neke stvari!
:shock:
Zar ne možete da se raspitate unutar stranke?
Valjda zna neko nešto tamo i o tome?

Za početak prihvatite moj savet - ne nazivajte više u svojim izjavama trenutni sastav političara u drugim partijama "otpacima komunističkog režima" jer naziv diplomskog rada ima neodoljiv miris vremena prošlog.

Hvala na i ovakvom odgovoru!
:wink:
Па како не схватате да се ја, у суштини, дивно забављам и зезам са по некима на Форуму? Мени је сада блиска СРС, а немам никакву везу са централом странке, а сутра, ако се они буду понашали као Г17, ЛДП, ДС... ето њима најжешћег опонента у мени. Ја сам рођени "правдољуб", србофил и патриота националиста, ма шта ви под тим подразумевали, супротно од правничке и Вујаклијине дефиниције. Имам симпатије за живот и поступке Шешеља, али не за све и није он мени најомиљенији лик из СРСа. То су пре њега Тома, Вучић и Маја Гојковић, док за они напаљеницу Наташу Јовановић, уопште немам симпатије. Чак су ми симпатичнији неко из ДССа, па и из ДСа, него неки из СРСа. ИЗ СРСа ме понекад позову на неку промоцију Шешељеве књиге, где и ја са својим прилогом и речју узмем учешће, али некаквог идолопоклонства или партијске заслепљености НЕМА! Ја се само димно зезам са многима са Форума, палим их и уживам у реторици, која, иначе, није мени својствена и она је искључиво резервисана за такве типове са Форума. Ви сте, драги мој, правилно схватили Паолу и хвала вам на томе и на приватној преписци и не узимајте за скарадно баш све што напишем. Ја само "држим ватру" на Форуму, што и Вама треба да буде циљ. Нарочито оно са "великомучеником хашким проф.др В.Ш....." На то се одмах велика булумента напали, а ја уживам "полемишући" са њима. Леп и искрен поздрав од Паоле и Пеце!

kami83:
Znaci pre nego sto pocnete da slusate emisiju u kojoj trabunjaju Toma,Vucic ili Brana,popijte barem 1000mg vitamina C:)
Само ми њих не дирајте! Нарочито Брану Црнчевића, чије колумне сав мислећи, српски свет, чита и ужива у њима! То су антологијски описи садашњице, глобализма, новог светског поретка и ове наше чаршијске и ситне политичке бораније! Зато један такав блистави колумниста, сатиричар и писац 21. века и јесте у СРСу, а не рецимо у ДСу или, сачувај ме Боже у Г17 или ЛДПу. За њих је он престар, преозбиљан у својим сатиричним колумнама, а и НЕ КОРИСТИ БЕЛИ ПРАХ! Колумна од суботе му је једна од најбољих!

Djole da se i ja umesam 8-) ....Mislim da je komentar gospodjice ili gospodicne Kyoatio, mada je mozda u pitanju i muskarac, i pored stupidnosti tvog uzvikivanja, krajnje preteran i da ona sa ovakvim govorom truje forum politika :evil: .....Nije jedina ali takva provokacija ,dolazeci od srpskog korisnika, na hrvatskom forumu bi bila najstroze sankcionisana 8-)

goxy:
Djole da se i ja umesam 8-) ....Mislim da je komentar gospodjice ili gospodicne Kyoatio, mada je mozda u pitanju i muskarac, i pored stupidnosti tvog uzvikivanja, krajnje preteran i da ona sa ovakvim govorom truje forum politika :evil: .....Nije jedina ali takva provokacija ,dolazeci od srpskog korisnika, na hrvatskom forumu bi bila najstroze sankcionisana 8-)
uzdrmali se radikalski duhovi

@giovanil
pa zar nije stupidno ponavljati srs srs srs ko papagaj?!?!
:roll: 8-) :lol: :roll: 8-) :lol:

kyoatia:
uzdrmali se radikalski duhovi
pa zar nije stupidno ponavljati srs srs srs ko papagaj?!?!
:roll: 8-) :lol: :roll: 8-) :lol:

Što se mene tiče nek ponavlja koliko hoće.
Podjednako je stupidno ponavljati papagajski sve - počevši od stranačke do državne zločinačke politike.
Jedino je moguća razlika u nivou izrečenog od strane onih koji zastupaju političku stranku i onih koji zastupaju drugo.

Svest je ipak ista. A teško da su zaista upućeni i jedni drugi sem da im se znanje zasniva na pročitanom ili rečenom, nikako na doživljenom.

Suzdržite se bespotrebnih komentara.

paola:
Па како не схватате да се ја, у суштини, дивно забављам и зезам са по некима на Форуму? Мени је сада блиска СРС, а немам никакву везу са централом странке, а сутра, ако се они буду понашали као Г17, ЛДП, ДС... ето њима најжешћег опонента у мени. Ја сам рођени "правдољуб", србофил и патриота националиста, ма шта ви под тим подразумевали, супротно од правничке и Вујаклијине дефиниције. Имам симпатије за живот и поступке Шешеља, али не за све и није он мени најомиљенији лик из СРСа. То су пре њега Тома, Вучић и Маја Гојковић, док за они напаљеницу Наташу Јовановић, уопште немам симпатије. Чак су ми симпатичнији неко из ДССа, па и из ДСа, него неки из СРСа. ИЗ СРСа ме понекад позову на неку промоцију Шешељеве књиге, где и ја са својим прилогом и речју узмем учешће, али некаквог идолопоклонства или партијске заслепљености НЕМА! Ја се само димно зезам са многима са Форума, палим их и уживам у реторици, која, иначе, није мени својствена и она је искључиво резервисана за такве типове са Форума. Ви сте, драги мој, правилно схватили Паолу и хвала вам на томе и на приватној преписци и не узимајте за скарадно баш све што напишем. Ја само "држим ватру" на Форуму, што и Вама треба да буде циљ. Нарочито оно са "великомучеником хашким проф.др В.Ш....." На то се одмах велика булумента напали, а ја уживам "полемишући" са њима. Леп и искрен поздрав од Паоле и Пеце!

:lol::lol::lol::roll:

ovo je sad kao, emancipovano. Njih dvoje ustvari onako sede od gore i gledaju nas seljacice kako se prepucavamo, i slatko se smeju drzeci se za stomak, dok mi lupamo glavama o zid... Kao bace nam kosku a mi se pobijemo...
dobro svako svet gleda prema sebi, mozda bi se oni tukli za kosku...

e izlizani ste ko djon od patike onog malog cige sto mi se muva po skoli stalno

Back