Па како не схватате да се ја, у суштини, дивно забављам и зезам са по некима на Форуму? Мени је сада блиска СРС, а немам никакву везу са централом странке, а сутра, ако се они буду понашали као Г17, ЛДП, ДС... ето њима најжешћег опонента у мени. Ја сам рођени "правдољуб", србофил и патриота националиста, ма шта ви под тим подразумевали, супротно од правничке и Вујаклијине дефиниције. Имам симпатије за живот и поступке Шешеља, али не за све и није он мени најомиљенији лик из СРСа. То су пре њега Тома, Вучић и Маја Гојковић, док за они напаљеницу Наташу Јовановић, уопште немам симпатије. Чак су ми симпатичнији неко из ДССа, па и из ДСа, него неки из СРСа. ИЗ СРСа ме понекад позову на неку промоцију Шешељеве књиге, где и ја са својим прилогом и речју узмем учешће, али некаквог идолопоклонства или партијске заслепљености НЕМА! Ја се само димно зезам са многима са Форума, палим их и уживам у реторици, која, иначе, није мени својствена и она је искључиво резервисана за такве типове са Форума. Ви сте, драги мој, правилно схватили Паолу и хвала вам на томе и на приватној преписци и не узимајте за скарадно баш све што напишем. Ја само "држим ватру" на Форуму, што и Вама треба да буде циљ. Нарочито оно са "великомучеником хашким проф.др В.Ш....." На то се одмах велика булумента напали, а ја уживам "полемишући" са њима. Леп и искрен поздрав од Паоле и Пеце!