Šta smo mi Srbi dozvolili da jedan predsednik Srbije kaže da bez Nemačke ne možemo da živimo

pritisak.jpg

TI SRBIN?
SRAM TE BILO I AKO NISI.PODSMEVAŠ SE SRPSKIM ŽRTVAMA KOJI SU SKUPLJE I OD JEVREJA PLATILI SVOJU SLOBODU KROZ VEKOVE.

Sram me bilo ako nisam Srbin? Zanimljivo viđenje da ljude treba biti sramota što nisu Srbi.

Heba ga ti brate napaćeni! Prvi put čujem da treba nekoga biti sramota samo zato što nije Srbin. Al dobro.

A mene sramota baš zato što jesam Srbin, kad vidim kakvi se sve ludaci, manijaci i psihički bolesnici raznih profila deklarišu kao Srbi, mene bude sramota. Još kad vidim da ta hulja ludaka, nepismenih i neobrazovanih balvana koje svaki majmun vodi žedne preko vode, koga oni tek uzdižu za tobože velike Srbe, onda brate potonem u zemlju od blama.

Sram me bilo ako nisam Srbin? Zanimljivo viđenje da ljude treba biti sramota što nisu Srbi.

Heba ga ti brate napaćeni! Prvi put čujem da treba nekoga biti sramota samo zato što nije Srbin. Al dobro.

A mene sramota baš zato što jesam Srbin, kad vidim kakvi se sve ludaci, manijaci i psihički bolesnici raznih profila deklarišu kao Srbi, mene bude sramota. Još kad vidim da ta hulja ludaka, nepismenih i neobrazovanih balvana koje svaki majmun vodi žedne preko vode, koga oni tek uzdižu za tobože velike Srbe, onda brate potonem u zemlju od blama.
Eto ipak je sve istina čak si i gola prostačina.

NE EU, VEC HASKI TRIBUNAL DRZI VUCICA, MORA DA UVEDE SANKCIJE DA NE BI ISAO U HAG​

Полиција хтела да приведе Шаровића и да га води у Хаг?! (ВИДЕО)

Немањи Шаровићу, лидеру Покрета Љубав, вера, нада, полиција је закуцала на врата, како би му уручили налог Тужилаштва за ратне злочине, будући да га сумњиче из Хашког трибунала да је утицао на сведоке.​

Ne znam šta čudi autora teme,
prosečni Srbin ionako najviše voli da mu gazda bude Nemac,
hita u Nemačku i Austriju već decenijama da arbajtuje,
smatra da je "nemačko auto najbolje auto na svetu",
teže je prežalio Dojče marku nego prosečan Švaba i duže je čuvao da je ne zameni u evro
itd., itd.

Da, mi smo danas ozbiljno zavisni od Nemačke ona je naš najveći spoljnotrgovinski partner, 5 puta veći i značajaniji od Rusije.

teže je prežalio Dojče marku nego prosečan Švaba i duže je čuvao da je ne zameni u evro
itd., itd.

Da, mi smo danas ozbiljno zavisni od Nemačke ona je naš najveći spoljnotrgovinski partner, 5 puta veći i značajaniji od Rusije.

Паре јесу у швабији и том западу,али Срце је на Истоку. :)

И не би они нас увозили да им не престављамо јефтину радну снагу...
ем добијају јефтино,ем слабе саму Матицу тим одливом квалитетне радне снаге.

itd., itd.

Да, замисли, просечан Србин не жели да му Хун и Чечен развале оно мало цркавице што има,

док с друге стране ви уживате што се то дешава вашим другим комшијама (Украјина).

То показује колико сте ви тзв. "србски нацијоналисти" из кухиње Удбе.

Poslednja izmena od moderatora:
itd., itd.

Misliš da nećemo treći put međusobno ratovati?
Budite sigurni da hoćemo.

AUTORSKA
Čak da je sve istina do poslednjeg slova postavlja se pitanje zašto smo mi Srbi dozvolili ovo poniženje?
Pa da li znate da smo pred prvi svetski rat kupili topove haubice od Nemaca i prevarili su nas jer su nam dali municiju koja nije za njih a uzeli nam pare.
I mi kao da ne znamo da nas Nemci ucenjuju uvek kada zavisimo od njih.
Vučić se više vezao za Nemce nego bilo koji predsednik Srbije u celoj Srpskoj istoriji čak i gledano Jugoslaviju.

Наравоученије:

Уцењени политикант не сме бити постављен на високу државну функцију.

Да, замисли, просечан Србин не жели да му Хун и Чечен развале оно мало цркавице што има,
Varas se, ovde su Orban i Kafirov popularniji i od Vuqlera.
Dovoljno je samo da budu uz Putina a kontra ''mrskog zapada'' i sve im je oprosteno.

Varas se, ovde su Orban i Kafirov popularniji i od Vuqlera.
Dovoljno je samo da budu uz Putina a kontra ''mrskog zapada'' i sve im je oprosteno.

Глупости, Вучић спрема 1948. - по службама ДБ-а се чисте крезубосрбијанци.

Ни Воолина нарко-дијаболу није смео пуно да пушта месец дана на ТВ, јер не зна колико ће да се нашмрче пре изјаве.

Back