Šta slušate ovih dana?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moon Child:
ekv, ekv, ekv...
lunu
la stradu
tribute to milan mladenovic
punk goes metal
punk rock covers
sarlo akrobata live

ugl., cd koji sam jutros dobila...
E kad planiras da mi vrnes CD-ove? Aj javi mi na pp
Ja se trujem sa 4 Skins

The 4-Skins
Plastic Gangsters

I come from south London I think I'm cool
I wear a cheap crombie and that's about all
I go down the pub with all the lads
Their wearing their chains that they got from their dads
But all I got was a rotten cheap chain
My wife's got in debt with the club book again

I'm a plastic gangster
They call me a crown and anchor

I asked one of my mates to get me some books
About the East End their gangs and their crooks
I bought a cheap car from one of the lads
He got it cheap from his car dealing dad
I'm in my new car, I'm driving it home
The next thing I know the engine has blown

I went down the West End, the local was drag
I had to pay a tenner to go with some bag
I took her home to her place I gave her some stick
The next thing I know the old bag was sick

I stay at home on Thursdays, minders on TV
I'm learning Cockney rhyming slang of to a tee
So when I go out on Fridays I know what to say
I wish I was like Arthur and get my own way.

slushash britney?
ahahaahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaa

pa... pa jesi ti swesan da je to za detzu (podwlachim zhensq detzu) od 5 do 11 godina?!
juuuuuuu... sad kontam zhensq sliq u profilu...
kriza sexualnog indentiteta, ili tako neshto...

[LoG:
]slushash britney?
ahahaahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahahhahaa

pa... pa jesi ti swesan da je to za detzu (podwlachim zhensq detzu) od 5 do 11 godina?!
juuuuuuu... sad kontam zhensq sliq u profilu...
kriza sexualnog indentiteta, ili tako neshto...
10.gif

Pa ja umerim od smeha slusajuci ovu napacenu dusu
10.gif

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[LoG:
]
break:
[LoG:
]bash je suprotno...
a wi ste swi takwi...
pogotowo onaj shto prdi tamo neshto o nekoj shizofreniji...
taj je garant bio najmaltretiraniji od bully-ja u osnownoj shkoli, zato sad poqshawa mene neshto da spushta...
waljda se sweti, ili shta wetj...
a ti laki, ti si stwarno opteretjena sa mnom, a debela? eto, ne moram da tzitiram, o5 ti proziwash...
samo ti dokazujem koliko si ogranichena, i nedosledna... shta si rekla u onoj temi koju sam ja pokrenuo?
hehe, eeeee laki moj laki, nikad ti netjesh biti u stanju da kontrolishesh taj swoj "britney spears" temperament, ccc, i nikad netjesh biti u stanju da se pomirish sa swojim, blago recheno, skromnim mogutjnostima u swakom smislu...
prirodno je da tako glupe dewojke kao ti budu lepe, pa da se time nekako proguraju, ali, ti si bila toliko glupa da su te i za to zawrnuli...
ne ostaje ti sad nishta nego da se shiltash...
e jesi baxuz...

britney je smrt, bawite se sportom!
(:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lucky girl ne nerviraj se vidis da je ovo neki retos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eeeeej, alo, hermafroditu, pa, jesam wetj rekao ljudima da je "break" twoj drugi nick, ccc...
ponawljam (za neuputjene):

break = Lucky girl

zamisli ti nakazu jadnu, usamljenu, mora da uletje sa nekim drugim nickowima, da brani samu sebe...
juuuuu...
a mene kao neshto proziwaju za shizofreniju...
ccc...
shta uradi owa britney od choweka, zlo...

(:

[LoG:
]
[LoG:
]
break:
[LoG:
]bash je suprotno...
a wi ste swi takwi...
pogotowo onaj shto prdi tamo neshto o nekoj shizofreniji...
taj je garant bio najmaltretiraniji od bully-ja u osnownoj shkoli, zato sad poqshawa mene neshto da spushta...
waljda se sweti, ili shta wetj...
a ti laki, ti si stwarno opteretjena sa mnom, a debela? eto, ne moram da tzitiram, o5 ti proziwash...
samo ti dokazujem koliko si ogranichena, i nedosledna... shta si rekla u onoj temi koju sam ja pokrenuo?
hehe, eeeee laki moj laki, nikad ti netjesh biti u stanju da kontrolishesh taj swoj "britney spears" temperament, ccc, i nikad netjesh biti u stanju da se pomirish sa swojim, blago recheno, skromnim mogutjnostima u swakom smislu...
prirodno je da tako glupe dewojke kao ti budu lepe, pa da se time nekako proguraju, ali, ti si bila toliko glupa da su te i za to zawrnuli...
ne ostaje ti sad nishta nego da se shiltash...
e jesi baxuz...

(:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lucky girl ne nerviraj se vidis da je ovo neki retos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eeeeej, alo, hermafroditu, pa, jesam wetj rekao ljudima da je "break" twoj drugi nick, ccc...
ponawljam (za neuputjene):

break = Lucky girl

zamisli ti nakazu jadnu, usamljenu, mora da uletje sa nekim drugim nickowima, da brani samu sebe...
juuuuu...
a mene kao neshto proziwaju za shizofreniju...
ccc...
shta uradi owa britney od choweka, zlo...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
da mi je samo znati kako je dosao na ovu ideju. Mora da rastura na kompijuteru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(:

Lucky girl:
ponovo ti!!!prestani vise da mucis ljude....pitanje i jeste sta se slusa...prekini svaku temu da kvaris..ja da sam moderator,zabranila bih ti da dolazis na forum...

ti zhiwish u sretjnoj zemlji u kojoj wlada britney spears, i tamo su swi lepi, pametni, slatki, lepi, i woljeni, tamo nema rata, mrzhnje, smrti, mrzhnje, bolesti, morbidnih sexualnih afiniteta, lalalala...
hahaha, a owo shto sam podwukao, jesi chula nekad za obrnutu psihologiju? a i otkad su klon-nickowi ljudi?
ccc...

Nesto sam se ubedacio pa sad slusam Neverne Bebe...

...Gde smo - tvoj glas jos živi u mojim danima
Još jedna godina bez suza, bez stida - samo kaži gde smo
Ponekad samo cutimo - na tankoj žici misli hodaju
Još korak, pa ce da se okliznu, da te izdaju - samo kaži gde smo...

Back