Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Airbase - Genie
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moon Child:jesu, jesu![]()
ja slusam hladno pivo...
malo ekv.... paraf, atheist rap.. iiiii FRANZ FERDINAND!tek sad sam otkrila kako su divni...

Ne, sto?! I danas sam ih slusaoFlame:

Iced Monster:Novi album Karleuse je nesto najbolje sto ikad cuh. Toliko iskrenosti, duse istresene u stihove, placa pretocenog u ritam, jecaja u svakom akordu.................zalutah u sopstvenim mislima i lavirintima srca dok slusah. Ne cekajte novi bljesak, uhvatite ovaj. I svetlite....kao ONA. Ja svetlim.
tako je! potpuno te podrzavam. i ja svetlim. :wink:Iced Monster:Novi album Karleuse je nesto najbolje sto ikad cuh. Toliko iskrenosti, duse istresene u stihove, placa pretocenog u ritam, jecaja u svakom akordu.................zalutah u sopstvenim mislima i lavirintima srca dok slusah. Ne cekajte novi bljesak, uhvatite ovaj. I svetlite....kao ONA. Ja svetlim.
Moon Child:tako je! potpuno te podrzavam. i ja svetlim. :wink:Iced Monster:Novi album Karleuse je nesto najbolje sto ikad cuh. Toliko iskrenosti, duse istresene u stihove, placa pretocenog u ritam, jecaja u svakom akordu.................zalutah u sopstvenim mislima i lavirintima srca dok slusah. Ne cekajte novi bljesak, uhvatite ovaj. I svetlite....kao ONA. Ja svetlim.
... choveche, ja tolko dugo ni Nirvanu nisam slushao 
Keeper:nego, ja sam ovih dana slushao...... Ry Coodera, tachnije Buena Vista Social Club, mnogo mnogo naterano, kukovi se sami njishu...
Ah. . . Izgleda da sam im onda posten fanKeeper:trotachkashu, ti si ochito Poslednji Fan-Mohikanac poshtovane grupe Colonia za koju sam i zaboravio da postoji... choveche, ja tolko dugo ni Nirvanu nisam slushao
nego, ja sam ovih dana slushao...... Ry Coodera, tachnije Buena Vista Social Club, mnogo mnogo naterano, kukovi se sami njishu... zatim The Who.
da sam slushao Pearl Jam to se podrazumeva 8)