Šta slušate ovih dana?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta god se pojavi na tv-u, a udje u uvo posle maltene prvog slusanja a ja pravac na net...google-mp3 taj i taj...search! uz malo srece, za 20min vise se moram da palim tv dok mi ova pesmica ne dosadi:)
dobro da ne preterujem, volim ja i evergreen al eto u zadnjih par dana to su sledece pesmice: Juliet-Avalon,amerie - one thing , shakira.y.alejandro.sanz.la.tortura...
toliko...4now :wink:

Novi album Karleuse je nesto najbolje sto ikad cuh. Toliko iskrenosti, duse istresene u stihove, placa pretocenog u ritam, jecaja u svakom akordu.................zalutah u sopstvenim mislima i lavirintima srca dok slusah. Ne cekajte novi bljesak, uhvatite ovaj. I svetlite....kao ONA. Ja svetlim.

Iced Monster:
Novi album Karleuse je nesto najbolje sto ikad cuh. Toliko iskrenosti, duse istresene u stihove, placa pretocenog u ritam, jecaja u svakom akordu.................zalutah u sopstvenim mislima i lavirintima srca dok slusah. Ne cekajte novi bljesak, uhvatite ovaj. I svetlite....kao ONA. Ja svetlim.

............da

Trenutno Cannibal Corpse - Ecstacy in Decay

Iced Monster:
tako je! potpuno te podrzavam. i ja svetlim. :wink:

Moon Child:
Iced Monster:
tako je! potpuno te podrzavam. i ja svetlim. :wink:

Plaudo, Mesecevo dete, dobro je sto svetlis. Blago tebi kada imas svetlu dusu. Hajde da svetlimo svi zajedno! Izadjimo nocas na razbujala polja nase otadzbine i otvorimo srca za NJENU poruku. Mozda ugleda nas sjaj gore sa oblaka. Mozda pusti glas. Mozda mi se dusa otopi od bozanskog zvuka, uskomesana pod hladnim zvezdama severnog neba.

Slatka Mala, imas nasu ljubav! Zauvek na tronu, daleko od mulja i prasine koju celom doticu oni sto te ne vole. Ne vole jer te ne razumeju. I nikada nece razumeti. Tvrd oklop krije prazno srce. Ostani visoko kao ruza nad travom punom puzeva.
Adorantius fidelius per semper.

trotachkashu, ti si ochito Poslednji Fan-Mohikanac poshtovane grupe Colonia za koju sam i zaboravio da postoji :lol:... choveche, ja tolko dugo ni Nirvanu nisam slushao :lol:

nego, ja sam ovih dana slushao...... Ry Coodera, tachnije Buena Vista Social Club, mnogo mnogo naterano, kukovi se sami njishu... zatim The Who.
da sam slushao Pearl Jam to se podrazumeva 8)

Keeper:
trotachkashu, ti si ochito Poslednji Fan-Mohikanac poshtovane grupe Colonia za koju sam i zaboravio da postoji :lol:... choveche, ja tolko dugo ni Nirvanu nisam slushao :lol:

nego, ja sam ovih dana slushao...... Ry Coodera, tachnije Buena Vista Social Club, mnogo mnogo naterano, kukovi se sami njishu... zatim The Who.
da sam slushao Pearl Jam to se podrazumeva 8)
Ah. . . Izgleda da sam im onda posten fan :lol:
Clonia - Nema Nade
4 Skins

Back