violet_parts
Aktivan član
- Poruka
- 1.507
Nemam pojma...goxy:Sta ima lose u tome??![]()
![]()
![]()
Nisam sebe zamišljala kao gothic-chick

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma...goxy:Sta ima lose u tome??![]()
![]()
![]()
Ni ja sebeviolet_parts:Nemam pojma...
Nisam sebe zamišljala kao gothic-chick![]()
Hahahahagoxy:Ni ja sebe....Gothic je gospodska, aristokratska muzika
......I dobro je sto je mnogi ne kapiraju :| ......Svinje kad pred njih bisere bacis one ih izedu
.....Ne vide njihovu pravu vrednost:wink:
Ja taman kad je sestra prestala da slusa Goth, poceoviolet_parts:Hahahaha![]()
Dobro, ja volim onaj stari gothic, a ne ovo novo.![]()
LOVE,LOVE WILL TEAR US APART AGAIN...
Pa da..Ovaj novi gothic nema veze sa onim starim, izvornim..post-punkom....Samo pogledaj ove današnje gotičaregoxy:Ja taman kad je sestra prestala da slusa Goth, poceo.....
Kao i Aristokratija Goth je nesto sto izumire i to mozda nije ni lose 8-) ....Bolje je slusati stare dobre stvari nego gledati dekadenciju zanra....Sto se desilo mnogim vrstama muzike koje su potpsale ugovor sa djavolom i postele main-stream....
Sta znam......Licno volim da otkrivam....Volim zenske vokale....Normalno je da evoluira....violet_parts:Pa da..Ovaj novi gothic nema veze sa onim starim, izvornim..post-punkom....Samo pogledaj ove današnje gotičare![]()
Obožavam JD...SOM volim, ali manje.goxy:Sta znam......Licno volim da otkrivam....Volim zenske vokale....Normalno je da evoluira....
Joy division inace osim pomenuta pesme nemaju nijednu pesmu u tom fazonu......Ono je neki punk sa rastimanim gitarama......Pesme su is3povane maximalno.Jer nisu znali sta ce da sviraju osim da se to razlikuje....A onda se pojavio S.O.M......Od koga je poceo talas podrazavalaca koji se zavrsio sa 2 die 4 ,sentenced, ili cak evanescence 8-) , koji po meni imaju neke savim ok gothic pesme 8-) .....
Slušala sam Dead Can Dance, skroz su mi istripovani....goxy:Nadji Dead Can Dance,Gathering,Tuxedomoon(mada mi oni i nisu nesto, al najvise lice na Joy D. ) cak i My dying bride su na tom pravcu.......
Da je kap krvi bilo bi goth....OvakoAnaBg:):Svako vece crno mece da po tebe dolazi,odmah stize samo javi kada spremna si,da si samnom da ne brinu-reci tvojima,ko kap vode cu na dlanu da te cuvam ja
Slabo to slusamviolet_parts:Slušala sam Dead Can Dance, skroz su mi istripovani....
U poslednje vreme sam se navukla na naš gothic...To je tek tripozno
Da, baš bi bilo gotičarski....goxy:Da je kap krvi bilo bi goth....Ovako....
Slabo to slusam......Im'o sam neke diskove.....Ovde tema za pesme ima kolko oces.....
Jel na engleskom ili srpski?
Nisam, sad sam na medium nivou poznavanjaviolet_parts:Da, baš bi bilo gotičarski....
"Svako vece crno mece da po tebe dolazi,odmah stize samo javi kada spremna si,da si samnom da ne brinu-reci tvojima,ko kap KRVI cu na dlanu da te cuvam ja"![]()
Na srpskom su pesme...Slušam dosta Rascep gospodina Karazmicinskog, ne znam da li si čuo za njih...
Sinoć sam slušala pesmu Ama,Zonka! pre spavanja..A pesma je inače jaako tripozna, kao što si rekao, magična;neko vrištanje, zvuci iz džungle....i počele su da mi se prividjaju stvari...goxy:Nisam, sad sam na medium nivou poznavanja......Slusam kako mi dune....Nekad dark wave, a goth stvarno treba da budes u specificnom raspolozenju......Mnogo inteligentan muzika, ali gotovo magicna....Polako te uvlaci u taj melaholija trip i ako ne ubacis nesto pozitivnije u nosac zvuka ,zavrsi ti u bottomless pit, sto bi reko lovkroft
.....
Slusam uglavnom klasiku pred spavanje....Jos ako se zalomi mozartviolet_parts:Sinoć sam slušala pesmu Ama,Zonka! pre spavanja..A pesma je inače jaako tripozna, kao što si rekao, magična;neko vrištanje, zvuci iz džungle....i počele su da mi se prividjaju stvari...
Wicked!
Da, primetila sam da su slične....Barem kod mene bude slična, ako ne i ista raspoloženja....goxy:Slusam uglavnom klasiku pred spavanje....Jos ako se zalomi mozart.......
Goth ima dosta slicnosti sa klasikom, pre svega u tom depressed raspolozenju......Uporedi npr.Betovena za Elizu, Mesecevu sonatu i neku stvar od Sistersa npr 1959 .......