Šta slušate dok vozite?

Stvarno nisi morao da mi se pravdaš. Nije me toliko briga. Kome se ne sviđa moj komentar neka ga preskoči.
1. Moj post nije bila potreba da ti se pravdam ni tebi ni bilo kome drugom. Samo sam hteo da pojasnim zašto ovakva tema na fin i kulturan način, i tako izbegnem maliciozne komentare unapred.
2. Ako te nije briga i misliš da je tema glupa preskoči je, ne spamuj.
Drugim rečima ako nemaš ništa pametno da odgovoriš na temu odhebi.

Ako ti se ne sviđa moj komentar i misliš da je maliciozan, niko te ne tera da odgovaraš na njega i da me smaraš, drugim rečima odjebi :)
Zamena teza. Ako ti se ne sviđa tema preskoči je a svoju malicioznost, podrugljivost i ostale karakterne osobine ispoljavaj negde drugde.
Ili ti još jednom,ako ti je ovako jasnije, odjebi:rtfm:

glupi ljudi super razumiju ovu rijec :)
Ljudi za koje se sumnja da su glupi pametnije je da ćute. Jer kad progovore mogu da potvrde sumnje.:)

Zamena teza. Ako ti se ne sviđa tema preskoči je a svoju malicioznost, podrugljivost i ostale karakterne osobine ispoljavaj negde drugde.
Ili ti još jednom,ako ti je ovako jasnije, odjebi:rtfm:
Zamena teza. Ako ti se ne sviđa moj komentar, zašto odgovaraš na njega iznova i iznova i nastavljaš da spamuješ sopstvenu temu? Ja nisam imala ni najmanju nameru da se vraćam ovde.
Ne kaki drugima za stvari koje sam radiš.

Zamena teza. Ako ti se ne sviđa moj komentar, zašto odgovaraš na njega iznova i iznova i nastavljaš da spamuješ sopstvenu temu? Ja nisam imala ni najmanju nameru da se vraćam ovde.
Ne kaki drugima za stvari koje sam radiš.
Kakav si ti spindoktor.
Došla si na temu i ostavila malicozan komentar.
Na taj komentar sam na kulturan način objasnio zašto ova tema. I to bi bilo to.
Ne, ti se opet vraćaš da komentarišeš dalje.:dontunderstand:
No, dobro.Da ne spamujem sopstvenu temu:

Kakav si ti spindoktor.
Došla si na temu i ostavila malicozan komentar.
Na taj komentar sam na kulturan način objasnio zašto ova tema. I to bi bilo to.
Ne, ti se opet vraćaš da komentarišeš dalje.:dontunderstand:
No, dobro.Da ne spamujem sopstvenu temu:
:lol: ne druže u pitanju je jednostavna logika. Isto kao što je očigledno šta si ovde uradio. Ispamovao temu pa kao posle da se izvadiš dodao neki klip uz boldovani komentar :lol:
Ovoj zemlji ni višedecenijska kolektivna psihoanaliza ne bi pomogla :aha:

1. Moj post nije bila potreba da ti se pravdam ni tebi ni bilo kome drugom. Samo sam hteo da pojasnim zašto ovakva tema na fin i kulturan način, i tako izbegnem maliciozne komentare unapred.
2. Ako te nije briga i misliš da je tema glupa preskoči je, ne spamuj.
Drugim rečima ako nemaš ništa pametno da odgovoriš na temu odhebi.
Što se kulture tiče, čista desetka :lol:

Super još jedna tema da prezentujemo svoj muzički ukus ko da nije dosta prvih 40.

Tema je postavljena za ljude koji vožnju ne doživljavaju samo kao nužno zlo da se stigne iz tačke A u tačku B, već, u njoj i uživaju.
Koji s vremena na vreme vole da uđu u svoj auto (kakav god bio) i jednostavno voze. E sad, ja veoma volim i muziku,i za mene nekad taj spoj (vožnje i muzike) deluje i terapeutski.:cool:
Činjenica da ima dosta tema koje obrađuju muziku na razne načine, možda čak postoji ista, nisam proveravao, ali ako je nekome dosadna, slobodno neka je preskoči.
Postoje i moderatori koji ako smatraju da je tema suvišna ili joj ovde nije mesto, mogu da je ugase ili premeste.
Svaka dalja rasprava je suvišna. Ne ti nastavljaš i ako ti jel, nije bitno.
Logika nije jednostavna i zahteva dublju analizu. Ne kolektivnu.
Probao kulturno kad ne ide probao prostijim (prostačkim) rečnikom koji si odlično razumela jer se vidi iz tvog odgovora. A da, i dalje ti nije bitno...
I bez snishodljivosti. Nisam ti ni drug, ni prijatelj, ni dalekobilorođak.
I za kraj; ako ti se sexualno opšti idi kresni nešto životati nemoj mene ovde da.........
Laka noć

Tipično za muškarce sa malim đokom da sve posmatraju kroz snošaj.

Elem, ja ništa ne nastavljam, samo gledam dokle ćeš da spamuješ sopstvenu temu iako si za to, onako prostački i bezobrazno, najpre optužio mene. Samo posmatraj sopstveno ponašanje :aha:

Tipično za muškarce sa malim đokom da sve posmatraju kroz snošaj.

Tipično za ogorčenu ženu sa suvom pičkom da svakog muškarca koji im se na bilo koji način suprotstavi džukački prozovu da "ima malu kitu".
Mada moram ti priznati da majstorica za pisanje i pljuvanje po drugima, cenim da misliš da si faca, no ti si zapravo jedna ovca, i to glupa i dosadna. Žalosno, ne pamtim te kao takvu, ne znam šta ti se dogodilo, šta god da je pretvorilo te u jadnicu.

Edit: @tema

Poslednja izmena:
Tipično za mrguda i zlopamtilo da proziva po drugim temama zato što joj je na davnoj kulturno objašnjeno da je skorojević i malograđanka gospoja seljančica i da mora da dokazuje da je urbana tako što će da kalja tepihe narodu koji joj ništa nije uradio, ali će kulturno da odbija da zapali cigaretu jer je moderno i po evropskim standardima danas se proseravati uljudnošću kroz cigare kad već ne sme da se izuje jer joj ko svakoj seljančici smrde noge na balegu :aha:

I ne, ni ja se ne sećam tebe, ovako pogane i isfrustrirane. Istresi se slobodno na meni ako nije imao ko da te pr ca ove godine :)

recimo ako je autoput u pitanju , Global DJS - what u feeling, remix neki dobar
ukoliko je sedanje u auto posle kafane i stiskanje kroz grad uz nabadanje na kocnicu pred semafor i potpisivanje tu i tamo uz agresivno saltanje onda
bih izdvojio nekoliko numera, turbo narodnog karaktera :), recimo Ceca - CRVENO ;)

Tipično za mrguda i zlopamtilo da proziva po drugim temama zato što joj je na davnoj kulturno objašnjeno da je skorojević i malograđanka gospoja seljančica i da mora da dokazuje da je urbana tako što će da kalja tepihe narodu koji joj ništa nije uradio, ali će kulturno da odbija da zapali cigaretu jer je moderno i po evropskim standardima danas se proseravati uljudnošću kroz cigare kad već ne sme da se izuje jer joj ko svakoj seljančici smrde noge na balegu :aha:

I ne, ni ja se ne sećam tebe, ovako pogane i isfrustrirane. Istresi se slobodno na meni ako nije imao ko da te pr ca ove godine :)

hahahahahahahahha :))))))))))

Back