Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Carevi. Koju god stvar da pustiš mahinalno ubrzaš.Svi znamo sta znaci ''stroking'' jel tako?![]()
Živi i pusti druge da _ _ _ _ (popuniti prazna mesta)![]()
![]()
Tema je postavljena za ljude koji vožnju ne doživljavaju samo kao nužno zlo da se stigne iz tačke A u tačku B, već, u njoj i uživaju.Super još jedna tema da prezentujemo svoj muzički ukus ko da nije dosta prvih 40.
Stvarno nisi morao da mi se pravdaš. Nije me toliko briga. Kome se ne sviđa moj komentar neka ga preskoči.Tema je postavljena za ljude koji vožnju ne doživljavaju samo kao nužno zlo da se stigne iz tačke A u tačku B, već, u njoj i uživaju.
Koji s vremena na vreme vole da uđu u svoj auto (kakav god bio) i jednostavno voze. E sad, ja veoma volim i muziku,i za mene nekad taj spoj (vožnje i muzike) deluje i terapeutski.![]()
Činjenica da ima dosta tema koje obrađuju muziku na razne načine, možda čak postoji ista, nisam proveravao, ali ako je nekome dosadna, slobodno neka je preskoči.
Postoje i moderatori koji ako smatraju da je tema suvišna ili joj ovde nije mesto, mogu da je ugase ili premeste.