Sta se to dogadja po skolama??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene u razredu imamo jednog dechka,muca,ali je sasvim ok tip,ono...
Ali ostalima predstavlja neku smetnju,stalno ga ismejavaju i tuku.....
Chesto dodje u shkolu sav u modricama,ali niko nishta ne preduzima...
Jednom sam se zalila direktorici da ga drugi tuku,i kada ga je zvala na razgovor on je sve porekao jer ih se boji.....Ne znam zashto,ali takvih majmuna danas ima sve vishe,i niko nishta ne preduzima,ili ako preduzme,kada "zrtvu(tako recimo)pozovu na razgovor ona sve porekne

Pa brate,kakva sredina,takvi i ljudi.Kakvi ljudi,takva i deca...
Na sve to utice tv,muzika,uopste porodicni problemi (ali ok,uvek ce ih i biti,to se ne moze iskoreniti).
Tv zbog nasilnog programa,jer se deca ponasaju onako kako vide da se drugi ponasaju,pa makar to bilo samo na televiziji.Muzika,jer se prica "napravi mi sina pod svetlima kazina","brushalter" i ostalo.Ponekad i domaci rep,ali to uglavnom "steti nasem recniku".
U mojoj skoli se ne desava nesto takvo sa snimanjem nasilja ili seksa,ali desi se poneka tuca i malo nasilja.

Sami su krivi sto kurce i misle da su jaki,ali realno gledano ni ja ne bih dala na sebe...Da sam musko i da mi nejo kaze na dvoristu gle ovaj pajser...Ma znaci onmah bih isprangijala picku bezobraznu...

i sad kad neka devojka nesto pokomentarise samo je dovoljan pogled da shvati da je jadna tolko je ponizim tim poledom sa gadjenjem a je bude ramnota...* a sto kometarisu mene i sto su ljubomorne 100X sam rekla nije mi jasno,jer nisam najbolja riba u skoli,ne exponiram se i nikom se ne zameram...valjda sto sam iz beorada,a idem u skolu u Pancevu,pa ne znam brate

Poslednja izmena:
pa kod nas imaju dve shkole, i mi se mrzimo, stalno se dechaci (a i neke devojchice) biju sa motkama i nozhevima, nadju se negde na pola puta i onda se lemaju... a za sve to su krivi nastavnici, zato shto su se oni prvi posvadjali, i onda kad su uchenici videli posvadjane nastavnike i oni su pocheli da se biju....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back