`zlatiborac ` je uvek bio izuzetno ljubazan.ono sto mi se ne svidja kod njih je sto recimo kupis 200gr narezane prsute,oni ti stave u onu plasticnu ambalazu koju mere zajedno sa proizvodom.meni je to klasicna kradja,ta kutija tezi 10-20gr,sto,ako se uzme u obzir da su svi ti proizvodi za `seckanje` preko hiljadarke,pa xljudi koji dnevno pazare...poprilicno je velika cifra.
u maksiju nisam primetila promene u smislu ljubaznosti.bar ne u one dve u koje najcesce idem (njegoseva i beogradska).obicno su uvek veliki redovi,radnice/i za kasom vrlo cesto privatno caskaju dok kucaju kupcu,a u beogradskoj jedna mladja dama nikada i ne pomislja da pomogne kupcu oko pakovanja kupljene robe u kesu.pomislila sam da sam joj ja nesto iritantna/odvratna...ali sam je pratila,ne radi to ni drugim kupcima...samo ti kaze iznos racuna,i kao zagleda se negde pravo.posebno mi smeta sto u tim sprcenim maksi prodavnicama,pod obavezno istovaruju i rasporedjuju voce i povrce kad je najveca guzva.
ni jednog trgovca kod njih nisam videla osmeh///ali razumljivo je,obzirom za koju bedu rade,i pod kojim uslovima.