Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba ovo da ide na temu o zabrani narodnjaka. Lepa Brena je otvorila vrata za seljacenje na TV...
Ne nego na fotografiji sada izgleda mladje nego na fotografiji gde je bila mlada * cemu to?Treba ovo da ide na temu o zabrani narodnjaka. Lepa Brena je otvorila vrata za seljacenje na TV...
Slavu, kakvu je imala nema vise, sada samo glumi damu...Ne nego na fotografiji sada izgleda mladje nego na fotografiji gde je bila mlada * cemu to?
Nije se odrekla slave ni para izjavljuje ovo gore * cemu to?
Па нека је, добро су је средили доктори.Ne nego na fotografiji sada izgleda mladje nego na fotografiji gde je bila mlada * cemu to?
Nije se odrekla slave ni para izjavljuje ovo gore * cemu to?
Ne čitajte te gluposti
Kaze neko moj da je pocela sa valjanjem po travi uz" Ćaćak "koji nije ni znala da izgovori kako treba plus ovoSlavu, kakvu je imala nema vise,
sada samo glumi damu...
Ne pretvara se ona nego fotoshop.Ovo sve deluje tuzno * umesto da uziva u svom zivotu (Majami jahta onolika kuca posluga muz sa mnogo para) ona se pretvara da je nesto sto nije.
Treba ovo da ide na temu o zabrani narodnjaka. Lepa Brena je otvorila vrata za seljacenje na TV...
Bole je cosak. Ako je ona srecna takva isfotosopirana, plus milionerka i verovatno nema vise sta u zivotu ni da pozeli, a da vec nema, samo rokaj sestro.
Jbg i ja iskoristim malo filtera kad se stavljam na Instagram. A nisam Brena. Ostavim ja koju boru, al neke malcice sakrijem. Znaci samo malo filtercica. Znam ja da je to laz. Al mi prija ta laz. Znaju i ljudi oko mene da je to laz. Al nisam ih pitala za misljenje. A nisu ga ni nametali. Tako i treba.
Mudra diskusija