Sta se desava?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.138
Screenshot_20221027-053850_Chrome.jpg

Screenshot_20221027-054322_Chrome.jpg

Slavu, kakvu je imala nema vise,
Kaze neko moj da je pocela sa valjanjem po travi uz" Ćaćak "koji nije ni znala da izgovori kako treba plus ovo

Screenshot_20221027-082809_Chrome.jpg

sada samo glumi damu...

cemu to * sta ona ima od toga ?

Ovo sve deluje tuzno * umesto da uziva u svom zivotu (Majami jahta onolika kuca posluga muz sa mnogo para) ona se pretvara da je nesto sto nije.

Poslednja izmena:
Bole je cosak. Ako je ona srecna takva isfotosopirana, plus milionerka i verovatno nema vise sta u zivotu ni da pozeli, a da vec nema, samo rokaj sestro.

Jbg i ja iskoristim malo filtera kad se stavljam na Instagram. A nisam Brena. Ostavim ja koju boru, al neke malcice sakrijem. Znaci samo malo filtercica. Znam ja da je to laz. Al mi prija ta laz. Znaju i ljudi oko mene da je to laz. Al nisam ih pitala za misljenje. A nisu ga ni nametali. Tako i treba.

Bole je cosak. Ako je ona srecna takva isfotosopirana, plus milionerka i verovatno nema vise sta u zivotu ni da pozeli, a da vec nema, samo rokaj sestro.

Jbg i ja iskoristim malo filtera kad se stavljam na Instagram. A nisam Brena. Ostavim ja koju boru, al neke malcice sakrijem. Znaci samo malo filtercica. Znam ja da je to laz. Al mi prija ta laz. Znaju i ljudi oko mene da je to laz. Al nisam ih pitala za misljenje. A nisu ga ni nametali. Tako i treba.
Mudra diskusija

Back