Šta se dešava?

A gde je tu kriticko misljenje, da li je tako ponasanje, oblacenje ok, dobro, ili tu radi psihologija mase, pa kad svi to rade, sto ja da budem autsajder kada je to normalno?
Plasimo li se toliko da budemo sami, odbaceni, pa i usamljeni, pa prihvatamo ono sto nam se servira, bez obzira koliko je to glupo, lose ili sta vec, ili jednostavno ne vidimo i ne znamo za bolje?

A gde je tu kriticko misljenje, da li je tako ponasanje, oblacenje ok, dobro, ili tu radi psihologija mase, pa kad svi to rade, sto ja da budem autsajder kada je to normalno?
Plasimo li se toliko da budemo sami, odbaceni, pa i usamljeni, pa prihvatamo ono sto nam se servira, bez obzira koliko je to glupo, lose ili sta vec, ili jednostavno ne vidimo i ne znamo za bolje?

neki se plase a vecina ne zna za bilje

U Srbiji velika većina devojaka izgleda kao da je izašla iz iste fabrike.Rečnik,akcenat,ponašanje,rezon,odeća,obuća,skoro sve.ZAŠTO!?

To uopšte nije tačno.
Msm,tačno je ako je tvoja kritična grupa za uzorke i analize povodom ove izjave-tinejdž i adolescencija uzrast- jer u tom životnom periodu ponašaju se čoporativno, iskazuju pripadnost grupi na osnovu tih fora,što je normalno.
Stil se gradi kasnije, nakon tog perioda,niko ne voli da deluje uniformisano već svaka mlada žena,devojka-želi malo autentičnije da se prikaže, lični stil.

Ne znam, ali ove mackice i tigrice me nesto ne zanimaju, mozda imam predrasude prema osobama kojima je Ceca bog i kojima je subota u klubu vrhunac zivota, ili jednostavno nismo na istim talansim frekvencijama.
S druge strane, ove druge devojke koje su u nekom rok fazonu, opet lice jedna na drugu, starke, martinke, majice, kosulje, pljuge, pivo, klupa, koncerti, pirs/tattoo, buntovnice bez razloga.

Ljudi lice jedni na druge, sigurnije je tako. Drzim se onog da biti drugaciji znaci biti sam, a niko ne zeli biti sam, da li je to toliko strasno ili tesko ne znam.
Na svu srecu, svugde ima izuzetaka i obicno se nadje neko ko se ne uklapa u te "sablone" ali obicno da se takve osobe nadju mora dosta da se kopa, dosta truda i verovatno dosta razocarenja, a na kraju opet mozda i ne nadjemo ono sto trazimo pa odustanemo na pola puta.

Biti svoj uopste nije tesko, dovoljno je slusati i gledati ono sto stvarno volis, a ne sto svi kazu da je dobro, za pocetak. Ziveti tako da budes svakog dana po malo ponosan na sebe, makar to bila i lepo spremljena uzina ili obrok za drage ljude. Ne zavideti drugima, vec se ugledati na pamwtne i vredne ljude. Saliti se na svoj raczn, voleti decu, zivotinje, prirodu, sve je to nacin da ostanes zdrav i svoj u socijalnom sivilu

Sindrom klasične lobotomije.
Srećom pa još ima izuzetaka.

Jedino sto sa sigurnoscu moze da se kaze da je neki masovni globalni trend je to da skoro sve devojke idu ili su isle u osnovnu skolu. Sve ostalo je toliko razlicito, da je potpuno besmisleno izvoditi ovakve zakljucke iz uvodnog posta. Znaci, ako su vecina devojaka debilke, onda su debilke zbog osnovne skole. Mada, ima neceg u tome, tesko je naci retardiraniju i gluplju instituciju od osnovne skole.

Poslednja izmena:
U Srbiji velika većina devojaka izgleda kao da je izašla iz iste fabrike.Rečnik,akcenat,ponašanje,rezon,odeća,obuća,skoro sve.ZAŠTO!?

Dobro si to primetio Štefica-Srpkinje su generalno lepe,odgovara nam njihov izgled, stil, ponasanje,odeca, rezon,a tebi ako nesto fali okusaj srecu u Danskoj ili kod onih retardiranih Engleskinja,ili u Ruandi,ili u lijepoj vasoj,samo napred :heart:

- - - - - - - - - -

Gle,ove zene sa foruma se primile da se izvinjavaju sto su takve kakve jesu,neverovatno:eek:

Ne bas.
Postoje dve vrste, ta buvljak i ona hipster.
Ma kakvi foliranti bili, hipsteri su mi drazi...

Nema tu velike mudrosti, svuda iste radnje, ista ponuda, ista muzika, isti program...tako je bilo i ranije, kada se nosila Dzeki O ceo svet je bio Dzeki O.
Moda, trend, kako vam drago...danas je sve olaksano jer je globalizacija odradila veci deo posla...

Back