Šta se dešava u KVu ovih dana...

Malo detaljnije... :)

Novogodišnji Rock hepening u Kraljevu

Zvanično obeležavanje svojih 40. godina rada u 2009. godini, Dado Topić počinje koncertom iz Kraljeva. Naime, 02. januara 2009. godine u kraljevačkoj Hali sportova održaće se veliki novogodišnji rock hepening. Pored Dade Topića&Time after Time, nastupiće još tri benda. Kraljevački Goodwill i Gama zrak, kao i beogradski rock bajkeri Far.

Celovečernja svirka počeće u 20:30 časova i trajaće do 01:30. Cena ulaznice je simboličnih 400 dinara, a potpuni doživljaj ljubiteljima roka upotpuniće i Carlsberg Srbija.

:orkestar:

Malo detaljnije... :)

Novogodišnji Rock hepening u Kraljevu

Zvanično obeležavanje svojih 40. godina rada u 2009. godini, Dado Topić počinje koncertom iz Kraljeva. Naime, 02. januara 2009. godine u kraljevačkoj Hali sportova održaće se veliki novogodišnji rock hepening. Pored Dade Topića&Time after Time, nastupiće još tri benda. Kraljevački Goodwill i Gama zrak, kao i beogradski rock bajkeri Far.

Celovečernja svirka počeće u 20:30 časova i trajaće do 01:30. Cena ulaznice je simboličnih 400 dinara, a potpuni doživljaj ljubiteljima roka upotpuniće i Carlsberg Srbija.

:orkestar:

bedak,ja bih neki trash :poklon:

Ok je sve to osim što pljuješ po kajmaku, siru, gunju i opancima (a i životini na ražnju, ja nisam vegeterjanac :P ). Ja brate volim i kajmak i sir, gunj je neophodan odevni predmet u seoskim domaćinstvima na -20 stepeni celzijusa, opanci su deo naše nacionalne nošnje, i stideti se toga znači stideti se svog identiteta, ne ?
Ali ono za grabljenje oko mesa si 100% u pravu, jedne godine sam hteo da probam vola ( i na jedevite jade sam uspeo) ali posle toga više nisam ni pomišljao na free meat :)

Chitaj malo izmedju redova. Ja zivim na mleku, siru i kajmaku, ali nije u tome stvar. Ja vishe cenim osobu iz Milochaja, nego komshiju iz Naselja, ako prichamo o osobama, da iz texta ne ispadne da mrzim selljane. Necu da me tako ocenjuju ljudi iz drugih grdova ili zemalja. Nije nimalo prijatno kada u Beogradu chujesh za ljude iz Kraljeva da su "Glupe kajmakdzije", mada oni mogu da nam pljunu pod prozor. Ja nemam gunj, opanke, shta tu josh ide, te ne bih ... Ma, sve shto htedoh reci rekla sam u textu, glupo mi je da objashnjavam. Kako ko shvati - shvatio je... A i mislim da je jedan dobar deo isechen prilikom slaganja, tako da vishe ni ja ne znam shta sam htela reci :)

Back