Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Ime mi ne uliva poverenje...eeee ljudi jel neko chuo za onaj novi klub shisharqa tamo kod ladjevaca
Dado Topić 2.januara u Hali sportova od 20.30h...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ime mi ne uliva poverenje...eeee ljudi jel neko chuo za onaj novi klub shisharqa tamo kod ladjevaca

Malo detaljnije...
Novogodišnji Rock hepening u Kraljevu
Zvanično obeležavanje svojih 40. godina rada u 2009. godini, Dado Topić počinje koncertom iz Kraljeva. Naime, 02. januara 2009. godine u kraljevačkoj Hali sportova održaće se veliki novogodišnji rock hepening. Pored Dade Topića&Time after Time, nastupiće još tri benda. Kraljevački Goodwill i Gama zrak, kao i beogradski rock bajkeri Far.
Celovečernja svirka počeće u 20:30 časova i trajaće do 01:30. Cena ulaznice je simboličnih 400 dinara, a potpuni doživljaj ljubiteljima roka upotpuniće i Carlsberg Srbija.

nemoj da se nadaš da ćeš da ugrabiš išta od te voline
to izgladneli narod očereputa još dok je krvavo![]()
'Ocete da okachim? 
nemoj da se nadaš da ćeš da ugrabiš išta od te voline
to izgladneli narod očereputa još dok je krvavo![]()
Mmm, kako volim onako polukrvavo meso! 
). Ja brate volim i kajmak i sir, gunj je neophodan odevni predmet u seoskim domaćinstvima na -20 stepeni celzijusa, opanci su deo naše nacionalne nošnje, i stideti se toga znači stideti se svog identiteta, ne ?