Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Šta nas bre boli?!![]()
![]()
Šta je bre lako?!![]()
![]()
Meni zima u srcu...![]()
Ma ajde, ti si na filoloshkom, filoloshki buranija!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta nas bre boli?!![]()
![]()
Šta je bre lako?!![]()
![]()
Meni zima u srcu...![]()

Ćuti, ja sam praktično na dva smera..... 

Ae nemoj sad da se qrchish, em si stari clan, em glumis ludilo!A i to što kažeš - mi smo ovde samo zato što volimo da nam diploma visi na zidu i sve ćemo da s'udamo!
![]()
![]()
Ćuti, ja sam praktično na dva smera.....
edit: šta se desilo s evil smajlijem?![]()

tako se osećam na ovom forumu ovih dana 
Ja ne glumim ludilo.... karamelaaaaa
Sećaš se onoga - u svetu ludih, normalni su luditako se osećam na ovom forumu ovih dana
![]()
Ovo je bila interna fora![]()

Btw, ja ne znam kako bih nazvala nekog ko prati moj i Sarin život na forumu toliko revnosno da zaključuje da sigurno nismo devojke i da nismo videle ni s od seksa... :rolleyes:
Baš me zabole dal si ti nastrana/nastran...I baš nas briga da nam vas dve ili već koliko imate prepričavate vaš seksualni život,ako ga uopšte i imate...O tome imate mesta da pričate na svim mogućim drugim mestima namenjena for adults,if you are not 18 don't enter there... a ne ovde gde ima mlađe publike...E sad ako me pitaš pa gde si ti to spomenula- pa svaki tvoj post gde detetu od 11 objašnjavaš pojam ljubav ubaciš prepričavanje tvog seksualnog iskustva...

Pa kreptomane znaš šta ima tamo kod Plavog mosta?...Odi tamo pa nek te Elektra i njene/njegove koleginice/kolege poduče na primerima...

Nisam nigde pitala da li sam nastrana.Baš me zabole dal si ti nastrana/nastran...I baš nas briga da nam vas dve ili već koliko imate prepričavate vaš seksualni život,ako ga uopšte i imate...O tome imate mesta da pričate na svim mogućim drugim mestima namenjena for adults,if you are not 18 don't enter there... a ne ovde gde ima mlađe publike...E sad ako me pitaš pa gde si ti to spomenula- pa svaki tvoj post gde detetu od 11 objašnjavaš pojam ljubav ubaciš prepričavanje tvog seksualnog iskustva...

Ali hvala izuzecima....
Nema veze snaci cu se sama......
Nemam ja problem, niti ti nemaš nameru da se sa mnom raspravljaš, ti nemaš argumenteTi očigledno imaš neki problem...Odabi...Nemam nameru da se sa takvima raspravljam...

Nemam ja problem, niti ti nemaš nameru da se sa mnom raspravljaš, ti nemaš argumente![]()
Videla bih vas da imate slican problem... Nije to neka velika frka. Samo razmisli malo bolje i preispitaj se. Pored svih gluposti koje je Shinoda napisao/la , samo je za jedno u pravu: moras sama sebi da pomognes!!! Kad budes sigurna da ti se svidja priznaces to sebi, i sve ce biti ok!!! 

Ne bih bas to nazvao surovocu, bar ne sto se mene tice, vec zasicenjem od ovakvih tema i cinjenicom da ljudi nikako ne mogu da shvate da niko ovde nema neki magicni stapic koji ce resiti sve njihove (mahom beznacajne i idiotske) probleme, niti nekog u sustini zabole sto tamo neko ima problem... 100 puta sam rekao, 101. put cu ponoviti ZAJEBITE FORUM, OKRENITE SE LJUDIMA KOJI VAS ZAISTA POZNAJU!!!STO STE SVI TAKO SUROVI PREMA NJOJ ?!?!?!Videla bih vas da imate slican problem... Nije to neka velika frka. Samo razmisli malo bolje i preispitaj se. Pored svih gluposti koje je Shinoda napisao/la , samo je za jedno u pravu: moras sama sebi da pomognes!!! Kad budes sigurna da ti se svidja priznaces to sebi, i sve ce biti ok!!!
![]()
Ne bih bas to nazvao surovocu, bar ne sto se mene tice, vec zasicenjem od ovakvih tema i cinjenicom da ljudi nikako ne mogu da shvate da niko ovde nema neki magicni stapic koji ce resiti sve njihove (mahom beznacajne i idiotske) probleme, niti nekog u sustini zabole sto tamo neko ima problem... 100 puta sam rekao, 101. put cu ponoviti ZAJEBITE FORUM, OKRENITE SE LJUDIMA KOJI VAS ZAISTA POZNAJU!!!

pa ti ipak imash 10 soma postova...![]()