Šta se dešava sa ruskom vojskom u Ukrajini?

Da skupis najuminije ljude Rusije i da ih pitas koji su ruski ciljevi,ubedjen sam da ne bi znali odgovor na to pitanje,ali zato svaki Srbin ljubitelj Rusije zna tacno sta su ruski ciljevi u ovom ratu.
............
Kakav je to cilj denacifikacija,to ti je neodredjeno kao da pokusavas da odredis granice svemira.
Cilj ne zna ni Putin, jer teško da misli da će Ukrajina prestati postojati.

ok, hocu video gde su Rusi izjavili da ce Kijev pasti za tri dana. Postavi cinjenicu.
I ospori me logikom.

Pricu s o poceli o medijima, a siguran sam da nisam rekao da nije tragedija, trahedija je i sto vojnici ginu, sve je to tragedija. Tako da ne stavljaj mi u buduce reci usta.

Cuo si za Kubansku krizu?
Sovjeti dosli na Kubu... i sta se desilo? Umalo doslo do nuklearnog rata, posle potpisan sporazum o s anje nu nuklearnog naoruzanja izmedju Amera i Sovjeta, dakle i jos jedan od milion razloga navedenih, sto su Rusi drugaciji?
Dosao Nato na Baltik, ok progutali.. doso Nato u Finsku ok, dobice nuklarku ako zagusti,
al u Ukrajinu ne može, to je ipak rusko dvoriste, ti ipak zive milioni ljudi koji se izjasnjavaju kao Rusi itd.
Ako razmisljas unapred, Putin je ovim mozda i sprečio treci svetski rat.
S obzirom da opet lažeš, odgovoriti ću ti samo na tu laž.
Ili lažeš ili ne znaš da je NATO došao u Finsku (pa i Švedsku) tek nakon što je Rusija krenula u rat, a ne prije toga.

Пропаганда Колективног Запада је нешто што се више не може ни са чим упоредити.
Мислио сам да су достигли врхунац са лажима о нама када је владика Амфилохије цитирао Његоша:
"Да је иђе иког на свијету
да пожали ка да би помога"!
Вртели су антисрпску пропаганду и по 23 сата на дан.
А онда сам сагледао да им то није нешто недостижно, превазишли су себе (у нашем случају) макар дупло, са антируском пропагандом. То је данас видљиво голим оком не требају ти наочаре иако си обневидео, За горе.
Kad nestane argumenata uvijek se vraćaš na mantru kolektivnog Zapada i recitiranje Njegoša. Jedini problem je što ti u 2025. i dalje objašnjavaš stvarnost citatima iz 19. stoljeća, dok ostatak svijeta barata satelitima, podacima i činjenicama. Ukratko, ti svojim golim okom protiv stvarnog svijeta, pa pogodimo tko ispada slijep.

Da skupis najuminije ljude Rusije i da ih pitas koji su ruski ciljevi,ubedjen sam da ne bi znali odgovor na to pitanje,ali zato svaki Srbin ljubitelj Rusije zna tacno sta su ruski ciljevi u ovom ratu.
............
Kakav je to cilj denacifikacija,to ti je neodredjeno kao da pokusavas da odredis granice svemira.

Много си, бре, шупаљ.

За почетак, прочитај текстове Ловца Луке на овом топику, не би ли се мало освестио. Он тачно наводи неке озбиљније случајеве нацизма и фашизма.

У оним истамбулским договорима и то је било распредано и закључено је шта по том питању треба урадити. Све је пало у воду а хоxoли су још дубље упали у нацизам.

Cilj ne zna ni Putin, jer teško da misli da će Ukrajina prestati postojati.
Rusi nikad nisu objavili ciljeve, Sovjetska skola, cute i ne pricaju. Uglavnom je zapad izmisljao njihove ciljeve 🤣 Ono osnovno se zna, Ukrajine ne sme u Nato, mora biti demilitarizovana, i ovi ruski regioni idu Rusiji.
Moraju ae postovati oeava Rusa, sloboda ruskog jezika i Crkve, al ovo ooslednje mi je klkmavo.
To je sigurno. E sad, koliko ce jos zemlje Ukrajina da izgubi odugovlacenjem, to cemo videti. Zelenski je previše iskljuciv i krut, tako da ne mirise na dobro, ljudstva nema, oruzja ponestaje, podrska zaoada bez Amerike je pisi propalo. U sustini Rusima Ukrajina kao drzava ne smeta, teritorije nikad nisu bile prioritet, pa bili su 2022. za to da i Donbas ostane kao autona oblast u sastavu Ukrajine. To je Zele kriv. Krim naravno ne, Krim je strateski vazan, ko kontrolise Krim, kontrolise Crno more.
U sustini, kad kstvare ciljeve saznacemo koji su bili.

Ta razlika izmedju njih i Amerikanaca je bila izrazena jos u doba hladnog rata, a mnoge stvari su se rek saznale nakon raspada Sovjetskog saveza, dok su Ameri ko Ameri bili teatralni, hvalisavi, majstori porpagande. Izbace novo oruzje odmah demonstriraju, pokazuju hvale se. Dok npr Sovjetski savez se raspao, da bi godinama kasnije isplivao snimak testiranja nuklearne bombe "Car" ... najarazornijeg oruzja koje je čovečanstvo ikad prizvelo. Eto, imali su takvo oruzje, a da Ameri to nisu ni znali. Nisu zveckali kljucevima.

Kad nestane argumenata uvijek se vraćaš na mantru kolektivnog Zapada i recitiranje Njegoša. Jedini problem je što ti u 2025. i dalje objašnjavaš stvarnost citatima iz 19. stoljeća, dok ostatak svijeta barata satelitima, podacima i činjenicama. Ukratko, ti svojim golim okom protiv stvarnog svijeta, pa pogodimo tko ispada slijep.

Очигледно је да су те сателити одвели далеко од стварностри.

Historia is mater studiorum.

Evo videa gdje pudlica govori ono što mu je rečeno da govori:
uozbilji se molim te, ne vredjaj mi intaligenciju.

Sad ako moze video gde su Rusi zvanicnici to izjavili i tvrdili da ce tako i biti.
Ti si rekao, citiram: " nije li bilo za 3 dana pasce Kijev" ... ajde, da vidimo, mene si etiketirao na sve moguce nacine, aj sad ribice pokazi kako plivas kad te se uhvati u laganju?

...i ovi ruski regioni idu Rusiji.

Првобитно је било предвиђено да заузети региони иду натраг у Хoxолију али пошто су хoxоли тај договор развргли сада плаћају казну, нема више враћања освојене територије. Рује су је крвљу освојиле.

Много си, бре, шупаљ.

За почетак, прочитај текстове Ловца Луке на овом топику, не би ли се мало освестио. Он тачно наводи неке озбиљније случајеве нацизма и фашизма.

У оним истамбулским договорима и то је било распредано и закључено је шта по том питању треба урадити. Све је пало у воду а хоxoли су још дубље упали у нацизам.
Kada nije uspelo Staljinu,Zukovu, Rokosovskom itd sa onom vojskom da denacifikuje Evropu to sigurno nece uspeti ni Putinu u Ukrajini.

...

Rusi su se zaglibili u Ukrajini i sada traze izlaznu varijantu za kraj rata a da ne ispadne totalni fijasko.

Rusi nikad nisu objavili ciljeve, Sovjetska skola, cute i ne pricaju. Uglavnom je zapad izmisljao njihove ciljeve 🤣 Ono osnovno se zna, Ukrajine ne sme u Nato, mora biti demilitarizovana, i ovi ruski regioni idu Rusiji.
Moraju ae postovati oeava Rusa, sloboda ruskog jezika i Crkve, al ovo ooslednje mi je klkmavo.
To je sigurno. E sad, koliko ce jos zemlje Ukrajina da izgubi odugovlacenjem, to cemo videti. Zelenski je previše iskljuciv i krut, tako da ne mirise na dobro, ljudstva nema, oruzja ponestaje, podrska zaoada bez Amerike je pisi propalo. U sustini Rusima Ukrajina kao drzava ne smeta, teritorije nikad nisu bile prioritet, pa bili su 2022. za to da i Donbas ostane kao autona oblast u sastavu Ukrajine. To je Zele kriv. Krim naravno ne, Krim je strateski vazan, ko kontrolise Krim, kontrolise Crno more.
U sustini, kad kstvare ciljeve saznacemo koji su bili.

Ta razlika izmedju njih i Amerikanaca je bila izrazena jos u doba hladnog rata, a mnoge stvari su se rek saznale nakon raspada Sovjetskog saveza, dok su Ameri ko Ameri bili teatralni, hvalisavi, majstori porpagande. Izbace novo oruzje odmah demonstriraju, pokazuju hvale se. Dok npr Sovjetski savez se raspao, da bi godinama kasnije isplivao snimak testiranja nuklearne bombe "Car" ... najarazornijeg oruzja koje je čovečanstvo ikad prizvelo. Eto, imali su takvo oruzje, a da Ameri to nisu ni znali. Nisu zveckali kljucevima.
Kako nisu objavili ciljeve?
Objavio je Putin 24.2..2022. ciljeve. Specijalne vojne operacije:
1. Denacifikacija
2. Demilitarizacija
(i samim time zaštita napaćenih etničkih Rusa u Donbasu)

U prijevodu, uništenje Ukrajine kao države (ne postoji država bez svoje vojske), i pretvaranje u ruskog satelita s instaliranim proruskim političkim kadrom (to je denacifilacija).

Jasan je bio Putin potpuno, samo su se ciljevi revidirali jer je proizvodnja Lade ušla u hiperprodukciju, treba namiriti sve te ucviljene okupatorske žene.

Kako nisu objavili ciljeve?
Objavio je Putin 24.2..2022. ciljeve. Specijalne vojne operacije:
1. Denacifikacija
2. Demilitarizacija
(i samim time zaštita napaćenih etničkih Rusa u Donbasu)

U prijevodu, uništenje Ukrajine kao države (ne postoji država bez svoje vojske), i pretvaranje u ruskog satelita s instaliranim proruskim političkim kadrom (to je denacifilacija).
Sta ces, nisu trebali da nasednu na Nato zvaku 2014. , nista se ne bi desilo.
A da je uništena, jeste, od predratnih 52 miliona stanovnika, po proceni UNa populacija se umanjila za 45%. Nema tu povrataka povratka, Tramp svasta prica, al dobro je Zelnskom rekao, ne ulazis u rat ako možeš da ga dobijes, i ne ulazis u rat protiv 100 puta kaveg protivnika. Rat se mogao izbeci, Rusi su bili ok sa celovitom Ukrajinom, minus Krim. Al zapad ne nije, vec je nahuskao Zeleta.
Jasan je bio Putin potpuno, samo su se ciljevi revidirali jer je proizvodnja Lade ušla u hiperprodukciju, treba namiriti sve te ucviljene okupatorske žene.
ma sta ovo značilo

Sta ces, nisu trebali da nasednu na Nato zvaku 2014. , nista se ne bi desilo.
A da je uništena, jeste, od predratnih 52 miliona stanovnika, po proceni UNa populacija se umanjila za 45%. Nema tu povrataka povratka, Tramp svasta prica, al dobro je Zelnskom rekao, ne ulazis u rat ako možeš da ga dobijes, i ne ulazis u rat protiv 100 puta kaveg protivnika. Rat se mogao izbeci, Rusi su bili ok sa celovitom Ukrajinom, minus Krim. Al zapad ne nije, vec je nahuskao Zeleta.

ma sta ovo značilo
Znači to da udovica ruskog okupatora dobije za nagradu Ladu
Ber je tako bilo dok si imao koliko toliko prihvatljiv broj zaginulih vojnika.
Tako da sumnjam da je to još pravilo

Znači to da udovica ruskog okupatora dobije za nagradu Ladu
Ber je tako bilo dok si imao koliko toliko prihvatljiv broj zaginulih vojnika.
Tako da sumnjam da je to još pravilo
bolje da mi nisi pojasnio, jer je pateticno to sto si napisao, sta si uopste pomislio da ces da postignes? nemam komentar, jadno...
kazem ja ovde treba neka čvrsta ruka da napravi ozbiljne čistke ostrascenih nacionalista iz susjedne nam republike... ne mogu na tom "nivou" da razgovaram.
Ako si u stanju da govoris racionalno, argumentovano, bez jeftinih i neukusnih bljuvotina i provokacija, ismevanja stradanja bilo koje strane, mozemo diskutovati.
Ovako ne dolazis u obzir, trolovanje me ne zanima.

Poslednja izmena:
bolje da mi nisi pojasnio, jer je pateticno to sto si napisao, sta si uopste pomislio da ces da postignes? nemam komentar, jadno...
kazem ja ovde treba neka čvrsta ruka da napravi ozbiljne čistke ostrascenih nacionalista iz susjedne nam republike... ne mogu na tom "nivou" da razgovaram.
Ako si u stanju da govoris racionalno, argumentovano, bez jeftinih i neukusnih bljuvotina i provokacija, ismevanja stradanja bilo koje strane, mozemo diskutovati.
Ovako ne dolazis u obzir, trolovanje me ne zanima.
Apsolutno ću ismevati stradanja okupatora i agresora, to je jedina moralna vertikala.

Nikakva provokacija nego činjenica s kojom očito nisi upoznat. Ti vjeruješ da Rusija nije bolesna država.

Apsolutno ću ismevati stradanja okupatora i agresora, to je jedina moralna vertikala.

Nikakva provokacija nego činjenica s kojom očito nisi upoznat. Ti vjeruješ da Rusija nije bolesna država.

nadam se da si pokusao da budes duhovit, jer ako je ovo tebi argumentovanje stava, i dokaz bičo cega, zalim slucaj, nisi ti kriv.
Verovatno ni skolu nisi zavrsio, a ja sa tobom pokusal akademski da razgovaram.
Nista, to je to, ovaj plicak ld argumenta i jeftino tročovanje mi vredja IQ, ako znas sta je iq.
Poz

A jel tako braniš i okupaciju Kosova, nisi trebao da nasedneš na žvaku i ukidaš autonomiju.
Naravmo da da, ti si principijelan i ozbiljan.
znaci sad skacemo na Kosovo?
ok, sad ce me napasti ovde.
Kao sto sam rekao da je Ukrajinska diplomatija 0, tako je i srpska bila, sad mi ne pada na pamet da su Srbi i jedan poloticki pametan potez imali u 20tom veku. Mogli su Srbi bolje proci da su znali da balansirau s a velikim igračima. Ne mozes pokazivati zube jacem, tu je slicnost sa Ukrajinom.

Back