Sta se desava sa MUSKARCIMA?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DayLight:
kuda plovi ovaj "brod duhova" poznat kao civilizacija? ka sopstvenoj asimilatziji ?

ka izumiranju usled monotonije..... sve mi lichi na Equlibrium.... ljudi bez osetjanja.... tachno znash shta je napad a shta odbrana.... nema ljubavi.... a kako ziviti u tom svetu... treba se boriti...

Treba se boriti, nego šta! :-|
Protiv mentalne zapuštenosti, kolotečine, predrasuda i tabua! :roll:
Samo napred DayLight, ni đavo nije toliko crn, da ne može biti još crnji! ;)
Mlad si i ''zelen'', život je pred tobom, pa menjaj svet! 8-)
Ja to i sada radim, pa šta mi fali? :-D
Jeste da ličim na Don Kihota i njegove vetrenjače, a opet kažem sebi: Dok je u tebi života, ne daj se, zatalasaj ovo ''mrtvo more.''
I, tako-godinama! :shock: :shock: :? :?
Eh, što nisam malo mlađa, pa da se dužimo, i da zajedno bijemo bitke!
Ovako, poneki savet neće škoditi....pišemo i dalje! :-D :arrow:
Pozdrav!

@Astrodita
e don kihote mislim da si naleteo na sancha pansu....:) ja uvek bijem moje bitke.... pitam se sta zene tere da sam sebe degradiraju....

kao shto vanjushica reche:Nemam nista protiv sisa, niti protiv toga sto muskarci iste vole - to je sasvim ok; samo ne znam sta se sekiras oko toga sto nemas sa sisama, uf pardon, sa zenama, o cemu da pricas.

pa rechi da vodish borbu kao don kihot.... mislim da vodimo isti rad... na istoj strani..... zato sam ti i napisao ono.... a da idemo dalje moramo jer je to ono shto svi treba da uradimo.... a ono shto sam napisao o degradaciji je bilo uputjeno vanjushitzi....

yoana:
ja iskreno mislim da su svi poludeli...

Ja odmah krećem sa lečenjem , a poznato je da nema ništa lekovitije od milovanja iznutra i spolja....stoga ko je prva sadrugarica u terapiji.....?

Bez seksa naravno....Seks opterećuje opterećeni svet razmišljanjima šta će biti sada , šta sutra, a šta je to što se desilo juče....A odgovor je jednostavan , biće samo ono što se desilo sada, nećemo tumačiti , prognozirati, vidovnjačiti.
Sve što treba da znamo vrapci će nam reći....
Sve što treba da umemo , tudje oči će nam pomoći....
Sve što treba da kažemo , u osmeh će stati....

U zdravlje vam bilo i živeli.

vanjusica:
Greska u proceni babe! Ja se obratih tebi i tvojim kontradiktornim postovima. Sarkazam se vidi i na papiru i na monitoru i na zidu i na....Ali, cim se sise nadju u recenici, muska koncentracija pada na nulu! A to zene vrlo znaju da iskoriste! :)

toliko o tome...... moram da se povuchem iz ove bitke..... rechi govore same za sebe.... a ponekad moja mala vanjushitze treba chitati izmedju redova..... prochitaj par puta ono shto sam postovao....:)

kety:
Devojke ce se verovatno sloziti samnom da su se u zadnjih nekoliko godina dogodile velike promene sa nasim muskarcima, jednostavno, malo je onih koji su to zaista i ostali. Vecina je postala nekako pasivna, nezainteresovana, preplasena, pomalo iskompleksirana... Ne mogu da se setim kada mi je prisao neki descko poslednji put i to na neki spontan i neobavezujuci nacin? Momci sta se to desava? Jesu li devojke postale toliko zastrasujuce, samouverene, bezobrazne??? Evo vam prilike da kazete sve sto vas muci, sto vam smeta kod jedne (nad)prosecne Beogradjanke? Ali znate sta: kao prvo, ne zelim da slusam tuznu pricu o sponzorusama (nadjite drugi izgovor), a kao drugo, ipak mi je ovde potrebano misljenje malo iskusnijih i starijih, so...

I ja se sve ovo pitam vec duze vreme.......
Muskarci su sve manje muskarci, na zalost.....

Back