Sta se desava sa MUSKARCIMA?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa *******, hrabrost - ako pokusas da uradis nesto hrabro svi ce reci 'budala, trebao je da tjutii gleda svoja posla' , ako si muzevan reci ce 'macho-balkanac' , ako imas inicijativu reci ce 'gledaj ala se ubatzio', ako imas novac ' ko zna kako je zaradio', jedino ti stan nece zameriti.
Kome je pa stan nesto zlo ucinio?

Devojke ce se verovatno sloziti samnom da su se u zadnjih nekoliko godina dogodile velike promene sa nasim muskarcima, jednostavno, malo je onih koji su to zaista i ostali. Vecina je postala nekako pasivna, nezainteresovana, preplasena, pomalo iskompleksirana... Ne mogu da se setim kada mi je prisao neki descko poslednji put i to na neki spontan i neobavezujuci nacin? Momci sta se to desava? Jesu li devojke postale toliko zastrasujuce, samouverene, bezobrazne??? Evo vam prilike da kazete sve sto vas muci, sto vam smeta kod jedne (nad)prosecne Beogradjanke? Ali znate sta: kao prvo, ne zelim da slusam tuznu pricu o sponzorusama (nadjite drugi izgovor), a kao drugo, ipak mi je ovde potrebano misljenje malo iskusnijih i starijih, so...

Hteli smo Evropu? Evo nam je! :confused: Dosla nam Evropa na velika vrata... Vise ne smemo da budemo "balkanci" i "primitivci", sad treba da budemo isfeminizirani.
Uostalom, i devojke su digle noseve pa traze nekakve metroseksualce i bogatune koji voze dobra kola. Ni ona koja je do juce opanke nosila nece vise da se okrene za nekim prosecnim. I ona bi nekakvog metroseksualca. :p
Naravno, nije sve bas ovako crno ali manje-vise na to se svodi.
Veliki se pritisak danas vrsi na muskarce i na muzevnost. A poaledice toga su upravo ovo sto si i sama navela.

Devojke ce se verovatno sloziti samnom da su se u zadnjih nekoliko godina dogodile velike promene sa nasim muskarcima, jednostavno, malo je onih koji su to zaista i ostali. Vecina je postala nekako pasivna, nezainteresovana, preplasena, pomalo iskompleksirana... Ne mogu da se setim kada mi je prisao neki descko poslednji put i to na neki spontan i neobavezujuci nacin? Momci sta se to desava? Jesu li devojke postale toliko zastrasujuce, samouverene, bezobrazne??? Evo vam prilike da kazete sve sto vas muci, sto vam smeta kod jedne (nad)prosecne Beogradjanke? Ali znate sta: kao prvo, ne zelim da slusam tuznu pricu o sponzorusama (nadjite drugi izgovor), a kao drugo, ipak mi je ovde potrebano misljenje malo iskusnijih i starijih, so...
Moze ako ce isto ovako padne neki anal:heart:

Nema sta im ne fali: hrabrost, muzevnost, inicijativa, novac, sopstveni stan....etc.
Danasnji muskarci su seka Perse (izvinjenje casnim izuzetcima)!

Ja se izvinjavam doticnoj gospodjici ali jako je ruzno da, u situaciji u kojoj se nalaze svi koji zive ovde, spominjete kako je neko seka Persa ukoliko nema novac ili stan. Posten, dobar i castan covek se nazalost uvek povuce pred onim ''casnim izuzecima'' koji imaju gajbu, lovu, kolica...

tema iz 2003
spominje period od pre nekoliko godina
dakle sine vec vise od decenije su sisis i pićke

Dvadeset sedam strana o tome gde su muškarci....
Da ih toliko negujete koliko ih pljujete, hladite, ogovarate , izmišljate , možda bi i znali gde su.

No da ja pričam iz svog ugla...Ja nisam muškarac jer ja ne srećem nadprosečnu beogradjanku, čak ni beogradjanku....Apsurdno, u Beogradu sam , a ne srećem Beogradjanke (a da nisu sponzoruše, a i njih malo).

Ne znam šta je gore, mamina ili tatina devojčica....I začudili bi se , taj status zadržavaju do kasnih 35 ili bar 30....godina.
Stalno neki pogledi tipa "baš bi mi ovo koristilo , dobro bi mi došlo, ovo mi godi, ovo ćemo ovako".

Ono što primećujem kao karakteristično je teorija "Odnosi mora da se postave u samom početku".
Užasna, jer veza se razvija i teško je očekivati da će muškarac da se posveti i ponaša prema nekome isto na početku neke veze i kasnije kad postanu jedno....
Ostaje da se glumi. Pustaš uzde i gledaš priliku da zajašeš....Kome je takva igra zanimljiva, a kome nije on ode dalje....
Tu je prisutna još jedna zanimljiva pojava , a to je da žene imaju potrebu da se pokažu koliko su uspešne (što je normalno i uvek bilo). Medjutim , dve su mane izuzetnog forsiranja tog pokazivanja.
Prva je to što se ne pokazuje samo pred muškarcem partnerom (što bi on drage volje prihvatio, jer želi pored sebe srećnu i ispunjenu osobu), već što je težnja da se pokaže pred svima znanima i neznanima što oduzima mnogo vremena i čini neophodnim neke bezveze situacije. Zatim javi se i problem što treba parirati takvom ponašanju , a retko koji muškarac koji je zreo je danas toliko uspešan da se oseća da treba time da se hvali.
Izvršena je negativna selekcija koja i danas traje kao posledica prve, a to je da novac dolazi lopovima , beskompromisnima, prevarantima, gladijatorima, a ne znalcima , ljudima sa nivoom , stručnjacima....

Opšta slika koju odaje ženska populacija je negativna , bez računice onog što se vidi na medijima, što još pogoršava negativnu sliku....
Zahtevnost , sebičnost u zahtevima , netolerantnost, lukavost i koristoljublje....

Znam mnogo žena i one koje su strašno inteligentne su sve bez izuzetka sedele na više stolica odjednom. Ja takve neću.
One izrazito elokventne su privučene inteligencijom , stavom , stilom ali ih obično pali ronhil reklama znači divlji pastuv i totalna sloboda.
One IN su mi interesantne neko vreme , ali onda shvatiš da su sa ograničenom pričom , ogromnim i širokim znanjem od kojeg su kao makazama isekle samo neke lagane inserte i neku budjavu priču...
Naravno sve dodje na mesto negde u 35toj , ali kako preživeti , ili kako odabrati ili kako biti odabran, a ne osedeti (od nerviranja i gluposti) i već je kasno za radjanje u 35 , ma šta doktori pričali i šta se matorke nadale....

I stičem utisak iz prakse da se najbolje devojke nalaze u stanovima , zaštićene i nepristupačne , jer je društvo izfavorizovalo seljački nastup, seljačke fore ili nazovi fore, nametnute teme i načine ponašanja, koji ne odgovaraju njima , pa ni oni koji prilaze kad eventualno izadju....
I onda kad jedini način koji je verovatniji od 1/365 za upoznavanje postane prilaz na ulici , na pijaci, u radnji , na bulevaru, u autobusu, neprilagodjenost vremenu i predrasuda da samo m_lujke , pajseri, copine i ko zna kakvi (al nikakvi sigurno) prilaze na takvim mestima....

A red je da pomenemo i internet i mnoge sajtove za upoznavanje jer ja lično znam mnogo devojaka koje sam upoznao u realnosti koje koriste ovakve sajtove....
Ovde na krstarici je već sasvim druga motivacija i slika , a i na nekim chat sajtovima ima vladajuću većinu hendikep populacija , bilo fizički hendikep , bilo mentalni , bilo psihički.....

(P.S. U Beogradjanke ne ubrajam one koje su po obodu beograda, koje su ćerke onih koji su doselili u Beograd, jer to nisu...

Kapa dole matori !
Svima bi nam zivot bio lepsi bez generalizovanja bilo kog tipa ali nazalost mnogi od nas preostalu vecinu dozivljavaju kao nekolicinu svojih losih iskustava.

A što bi se mučili da prilaze i da rizikuju kad to što traže lako mogu da nađu preko mreže, recimo baš ovde na LJiS-u? Ima puno sajtova na kojima svako svakog saleće, žene i muškarci preko mreže uspevaju da pronađu dodirne tačke često daleko jednostavnije nego u njihovom okruženju.

Hteli smo Evropu? Evo nam je! :confused: Dosla nam Evropa na velika vrata... Vise ne smemo da budemo "balkanci" i "primitivci", sad treba da budemo isfeminizirani.
Uostalom, i devojke su digle noseve pa traze nekakve metroseksualce i bogatune koji voze dobra kola. Ni ona koja je do juce opanke nosila nece vise da se okrene za nekim prosecnim. I ona bi nekakvog metroseksualca. :p
Veliki se pritisak danas vrsi na muskarce i na muzevnost. A poaledice toga su upravo ovo sto si i sama navela.

Zato pravac dobra kola, i eto devojaka
it ******* works :D. Nisam verovao dok nisam video sopstvenim ocima :D

mene svaki dan startuje njih par,u mojoj firmi ima mnogo muskaraca. to ne znaci da sam dobra riba,samo je takva prilika,oko mene su svaki dan pa pitaju....

trenutno sam u takvoj fazi da mi je super da budem sama,ne zelim da se maltretiram,imam obaveze...uopste ne gledam muskarce u tom smislu...kad vidim nekoga ko super izgleda,pomislim "wow,kakav tip,mmmm" i to je to.

meni je bitno da decko nema komplexe,a kad je sa mnom ,malo koji ih nema. nisam od onih jadnih devojcica koje su potpuno bespomocne i nesposobne za zivot. ja mogu sve,za sve imam resenje,
a mislim da sve vise zena postaje svesno da mnogo toga mogu same da odrade....tako da vrednost muskarca pada...

Alo - digao si temu iz 2003!

LOCK!

Back