- Poruka
- 71.200
Devojka dosla da se zategne. Nije dosla zbog ramba i ekipe. Dosla u teretanu da vezba.A gube vrijeme tamo.Konta faca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojka dosla da se zategne. Nije dosla zbog ramba i ekipe. Dosla u teretanu da vezba.A gube vrijeme tamo.Konta faca.
Radi valjda tu.Devojka dosla da se zategne. Nije dosla zbog ramba i ekipe. Dosla u teretanu da vezba.
Tako je.Mora biti finaNe, takvim likovima se lako suzi vid. I ta prica da je nesto flertovala tako sto mu se obratila haha.
On je to video u svojoj glavi kako ona samo njemu prilazi i obraca mu se, a ostale ne gleda ni ispod nosa.
A realnost je: Devojka radi u teretani, prilazi okolo clanovima, jel te, jer joj je to posao, i pita: jel treba pomoc, da se ne povredis i tako to.
A Rambic je to video na svoj nacin: "Bwate prisla mi pekarka u pekari i pitala sta cu pojesti. Muva me bwate, muva, hoce i veceru da mi plati, sto bi me inace pitala sta cu jesti."
Albanke su lepe žene,...kad ih već pominjete i one su vam "premija"!
Da sam na vašem mestu,ne bih se ja tu mnogo mislila.
Prolazno.Sto moj rodzak prica za jednu kad je vidio,rekao sam nema ovakva ljepotica.Oci mi stale.Srecem je poslije par god.Udala se,rodila.Debela zena.Nemoze se gledati u nju.Ljepota je dodatak, vazno je sta donose u osnovnom paketu sa sobom.![]()
Koji je to paket?Ljepota je dodatak, vazno je sta donose u osnovnom paketu sa sobom.![]()
Do kad to pije vodu?Patrijarhalne vrijednosti![]()
Koji?Dok se ne otplate krediti.
Stambeni, potrosacki, svi, sve. Sveee
Pa da, ..te što tako dolaze, sigurno ih opreme "pozamašnim mirazom"!Ljepota je dodatak, vazno je sta donose u osnovnom paketu sa sobom.![]()
Normalno.Pa jbg mora nekom krv da se pije nekom da se prilepe
Draga moja @Enina .Daj molim te,koja ce zena s dobrim autom glumiti licnog vozaca?
I ostaneš sama...Normalno.
Dosadno je kad nemas kome da ebes mater![]()
Ko zna sta misli?Mogu i ja pisat da sam presednik.
Ne razumem.Ko zna sta misli?Mogu i ja pisat da sam presednik.
LazeNe razumem.
Po cemu to,da su ko muskarci?Previse su... kao muskarci. Da sa gej bio bih sa jednim.![]()