Andrej Bolkonski
Iskusan
- Poruka
- 6.420
Car Sexa ..Lepo te je ispitala,sta radis,trebao si da protumacis,kao IMAS LI LOVE.Ti si mislio da ona gleda tvoje tatue.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priča je sledeća. Išao sam u teretanu oko 12 meseci. Tamo je na recepciji radila jedna veoma lepa devojka. Odmah mi se svidela. Da li sam se ja njoj svideo teško je reći. Ponekad je bila veoma prijatna, fino me pozdravljala sa osmehom, par puta je prva prišla i počela da priča sa mnom, pitala me o mom životu, kako se zovem, da li se bavim nekim sportom, da li idem na fakultet, gde radim. Stalno se igrala sa kosom ili je nameštala kad smo sami u teretani ja i ona (čuo sam i čitao da devojke to rade kad im se neki momak sviđa). A onda odjednom promena, sve suprotno, jedva da mi kaže dobar dan, prođe pored mene i uopšte me ne pogleda kao da sam zid, kad je nešto pitam u vezi sprava odgovara mi uzdržano sa 2 ili 3 reči kao da moli Boga da se što pre maknem od nje. Na kraju je dala otkaz u teretani i našla momka. Taj njen momak je inače mršav, slab, umetnik, bavi se crtanjem i slikarstvom, ne voli fudbal, sve samo ne pravi muškarac. Ne kažem da je čovek ružan ali realno ja sam za njega tigar. Ne mogu verovati da je izabrala njega umesto mene. Ja bi razumeo da me pobedio neki baja koji je jači od mene, ali ovako me malo sramota da izgubim od takvog skakavca i da mi on pred nosom uzme ribu. To je kao da Crvena Zvezda u kupu ispadne od trećeligaškog kluba. Ja ne znam šta je današnjim ženama. Imaju li one oči i uši ? Ni novac joj ne može biti izgovor jer ga on ima jednako koliko i ja, znači malo. Ne verujem da su znanje i načitanost na njegovoj strani. Sudeći po njegovim slikama i pisanju na društvenim mrežama jedino što njega interesuje su crtanje, slikarstvo, muzika i kerovi. Ja nisam tako ograničen. Mene sve živo zanima: sport, politika, istorija, muzika, medicina, životinje, hrana, svemir itd. Tako da stvarno ne znam što ona vidi na njemu.
Verovatno je za nju zmagovalecPriča je sledeća. Išao sam u teretanu oko 12 meseci. Tamo je na recepciji radila jedna veoma lepa devojka. Odmah mi se svidela. Da li sam se ja njoj svideo teško je reći. Ponekad je bila veoma prijatna, fino me pozdravljala sa osmehom, par puta je prva prišla i počela da priča sa mnom, pitala me o mom životu, kako se zovem, da li se bavim nekim sportom, da li idem na fakultet, gde radim. Stalno se igrala sa kosom ili je nameštala kad smo sami u teretani ja i ona (čuo sam i čitao da devojke to rade kad im se neki momak sviđa). A onda odjednom promena, sve suprotno, jedva da mi kaže dobar dan, prođe pored mene i uopšte me ne pogleda kao da sam zid, kad je nešto pitam u vezi sprava odgovara mi uzdržano sa 2 ili 3 reči kao da moli Boga da se što pre maknem od nje. Na kraju je dala otkaz u teretani i našla momka. Taj njen momak je inače mršav, slab, umetnik, bavi se crtanjem i slikarstvom, ne voli fudbal, sve samo ne pravi muškarac. Ne kažem da je čovek ružan ali realno ja sam za njega tigar. Ne mogu verovati da je izabrala njega umesto mene. Ja bi razumeo da me pobedio neki baja koji je jači od mene, ali ovako me malo sramota da izgubim od takvog skakavca i da mi on pred nosom uzme ribu. To je kao da Crvena Zvezda u kupu ispadne od trećeligaškog kluba. Ja ne znam šta je današnjim ženama. Imaju li one oči i uši ? Ni novac joj ne može biti izgovor jer ga on ima jednako koliko i ja, znači malo. Ne verujem da su znanje i načitanost na njegovoj strani. Sudeći po njegovim slikama i pisanju na društvenim mrežama jedino što njega interesuje su crtanje, slikarstvo, muzika i kerovi. Ja nisam tako ograničen. Mene sve živo zanima: sport, politika, istorija, muzika, medicina, životinje, hrana, svemir itd. Tako da stvarno ne znam što ona vidi na njemu.
Od kud znaš da taj njen umetnik ima para ? Možda ima manje nego Rambo5. Retko koji umetnik ima para na Balkanu. Možda na zapadu da ali ovde teško.da si joj pokazao pare odmah bi otisla s tobom. sve gledaju samo pare mozes bit najljepsi i najpametniji na svijetu bez para ces bit sam
Od kud znaš da umetnik vozi dobro auto ? Možda ga ona vozi gde treba.Da je vozio dobro auto,zaljubila bi se.
Daj molim te,koja ce zena s dobrim autom glumiti licnog vozaca?Od kud znaš da umetnik vozi dobro auto ? Možda ga ona vozi gde treba.
Ne znamo ni ja ni ti to. Ne poznajemo tu ženu, ni umetnika, ni Ramba.Daj molim te,koja ce zena s dobrim autom glumiti licnog vozaca?
Eto da znas ubuduce.Ne znamo ni ja ni ti to. Ne poznajemo tu ženu, ni umetnika, ni Ramba.
Ta žena radi u teretani i verovatno voli jače muškarce zato me čudi da je tog mršavog umetnika izabrala. Ko zna gde je Rambo5 možda planira da bije umetnika a možda je postao ljubavnik njen.Pitam se sta je s Rambom. Da li i dalje ide u trtanu? Da li i dalje razmislja o svemu? Da li razmislja da predje u umetnike? Ili je isuvise ulozio u snazno telo da nema nazad?
Aha, a da radi u rudniku volela bi samo rudare, a pekarke pekare. Da da. Kapiram, zene su to, jednostavno je.Ta žena radi u teretani i verovatno voli jače muškarce zato me čudi da je tog mršavog umetnika izabrala. Ko zna gde je Rambo5 možda planira da bije umetnika a možda je postao ljubavnik njen.
Ne možeš teretanu da porediš sa rudnikom i pekarom.Aha, a da radi u rudniku volela bi samo rudare, a pekarke pekare. Da da. Kapiram, zene su to, jednostavno je.
Sto?Ne možeš teretanu da porediš sa rudnikom i pekarom.
Sa zenama se nista lose ne desava.Problem devojaka i zena,danas je u tome,sto ne mogu da nadju decka,muza,ljubavnika ,koji ako nema bas nista,Da i mene to zanima što se dešava sa ženama,još ne znam što točno.....
Teretana ti je licni izbor,hoces neces.Rudnik i pekara je pod moranje.Valja hljeba jest.
Ona radi u teretani. Dakle zaposlena je tamo. Mozda je difovka, mozda je zaposlio rodjak tamo. Mozda devojka i voli fitnes ali to ne znaci ni u jednom slucaju da treba da se pali na iskljucivo likove iz teretane i siks pek na stomaku. Mislio sam prvo da se rambo zeza, ali kako je post odmaknuo, hahah.Teretana ti je licni izbor,hoces neces.Rudnik i pekara je pod moranje.Valja hljeba jest.
A gube vrijeme tamo.Konta faca.Ona radi u teretani. Dakle zaposlena je tamo. Mozda je difovka, mozda je zaposlio rodjak tamo. Mozda devojka i voli fitnes ali to ne znaci ni u jednom slucaju da treba da se pali na iskljucivo likove iz teretane i siks pek na stomaku. Mislio sam prvo da se rambo zeza, ali kako je post odmaknuo, hahah.
Ne mogu da shvatim da ima likova koji tako razmisljaju. Da devojke tamo odlaze jer se pale na likove iz teretana i njihove misice. Ok, verujem ima i takvih devojaka. Cool, sta god. Ali da se covek uvredi. Kako to? Kuurwaa, ode s onim mrsavim, izdajica. Ko neki tinejdzer. Puahaha. Koliko paglu treba da budes? Jel ta teretana zaglupljuje ljude ili samo ima puno glupih koji idu u teretanu i dolaze do izrazaja?