Šta se dešava kada čovek ne dobija ljubav?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.825
Kada čovek ne dobija ljubav, dešava se mnogo više nego što se na prvi pogled vidi. To nije samo emocionalna patnja, već se može odraziti i na fizičko i psihičko zdravlje. Studije pokazuju da ljudi bez ljubavnih i bliskih veza češće pate od depresije, anksioznosti, pa čak i srčanih bolesti. Ljubav je poput nevidljivog vitamina za našu dušu – bez nje polako venemo. Emocionalna hladnoća može u nama stvoriti ogromnu prazninu. Posebno je tragično kada su u pitanju deca: bez pažnje i nežnosti često razvijaju probleme sa samopouzdanjem, poverenjem i društvenim veštinama. Ljubav nam daje osećaj da vredimo i da smo sigurni,kada je nema, često nestaje i volja da se život zaista živi.

da li ste voljeni?

IMG_7016.png

Seks možete kupiti ali ljubav ne
"Mislio sam sreću kupit novcem
Sredio sam stvar sa njenim ocem
Prenesoh je preko kućnog praga
Mislio sam da biće moja draga

Rekla mi je prvo veče, rekla mi je sve
Možeš imat moje tijelo, ali dušu ne

Samo tijelo ništa mi ne znači
Kraj banhofa takve mogu naći
Želio sam da me stvarno voli
Da joj ljubav nije aerobik..."

Ljubav je smisao zivota i najbolji nacin da covek bude srecan.
Jer sreca je najjaca kada radis nesto iz ljubavi, kada ti je ljubav glavni motiv.

A kada siris oko sebe ljubav - bices voljen(a). To je, jednostavno, tako.

I onda je sreća još veća 😊

Zato su ljudi srećni kada se bave svojim hobijima, na primer, jer hobi je ono sto se radi iz ciste ljubavi, tu drugog motiva i nema :)

Kada čovek ne dobija ljubav, dešava se mnogo više nego što se na prvi pogled vidi. To nije samo emocionalna patnja, već se može odraziti i na fizičko i psihičko zdravlje. Studije pokazuju da ljudi bez ljubavnih i bliskih veza češće pate od depresije, anksioznosti, pa čak i srčanih bolesti. Ljubav je poput nevidljivog vitamina za našu dušu – bez nje polako venemo. Emocionalna hladnoća može u nama stvoriti ogromnu prazninu. Posebno je tragično kada su u pitanju deca: bez pažnje i nežnosti često razvijaju probleme sa samopouzdanjem, poverenjem i društvenim veštinama. Ljubav nam daje osećaj da vredimo i da smo sigurni,kada je nema, često nestaje i volja da se život zaista živi.

da li ste voljeni?

Pogledajte prilog 1756710
Pa...
Vole me prijatelji
Možda i dete
Najbitnije je da zavolim sebe
Onda možda i...

da li ste voljeni?

Pogledajte prilog 1756710
Nadje je sam na netu.

Back