nsbee
Aktivan član
- Poruka
- 1.757
нема раздвајања ;-)DOKONI UM:Štaviše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нема раздвајања ;-)DOKONI UM:Štaviše
zato stavis jedno '-' izmedjunsbee:нема раздвајања ;-)
то НЕ стојиlillymoon:zato stavis jedno '-' izmedju

,vec po prof.Glavnom,uvek i obavezno: 'to stoji'nsbee:то НЕ стоји![]()
DOKONI UM:Probaj malko i gramatiku pored Dostojevskog...
"Čak šta više" je pogrešno rečeno, pleonazam ...
"Šta više" je dovoljno![]()
nesons:U sarenoj strani sam kopirao jedan clanak ........:
u kojem , jedan lik ( koji je studirao, diplomirao i doktorirao ) zavrsio sve i svasta na knjizevnosti , i na kraju nije bas bio siguran da je pismen ?
Zar vi mislite da jeste ? ( koliko )
Bravo! Naravno da nismo. Pa, covek se uci dok je ziv.... Sto te vise bombarduju sa nekim pravilima, vise pazis, a sto vise pazis- vise gresis. Nekada oko nekih reci, (pravopisa )uopste nisi imao nedoumicu, i nekako si to intuitivno pravilno izgovarao(pisao) a posle kada se od tebe ocekuje da ne pravis greske, i kada ti je glava puna raznih podataka, cesto nepotrebnih... SHVATIS koliko malo znas!!!nesons:U sarenoj strani sam kopirao jedan clanak ........:
u kojem , jedan lik ( koji je studirao, diplomirao i doktorirao ) zavrsio sve i svasta na knjizevnosti , i na kraju nije bas bio siguran da je pismen ?
Zar vi mislite da jeste ? ( koliko )
storm cloud:Ја знам неписмене професоре српског језика и врло писмене људе чије занимање нема везе са језиком. [/B] Тај лик ког помињеш има сасвим разумљиву дилему, јер тешко да ико може да зна баш сва правила писмености, а на крају крајева, постоје и изузеци. То је потпуно нормална појава кад се неко посвети до детаља некој тематици - тек тада види колико рупа у знању има. Само површни људи могу да мисле да све знају.
била! :razz: али, авај, овде све што није Неђа (јбг UWbibiz:Nije tema o pismenosti. Nek neko otvori drugu temu na tu TEMU :wink:![]()
) или Лиман мора да пропадне!storm cloud:Ја знам неписмене професоре српског језика и врло писмене људе чије занимање нема везе са језиком.
Тај лик ког помињеш има сасвим разумљиву дилему, јер тешко да ико може да зна баш сва правила писмености, а на крају крајева, постоје и изузеци. То је потпуно нормална појава кад се неко посвети до детаља некој тематици - тек тада види колико рупа у знању има. Само површни људи могу да мисле да све знају.
:wink:nsbee:...овде све што није Неђа (јбг UW...
Glavni:kad moj drug koji je bio dovoljan zavrsava fask a neki dvojica drugara pitala su me da im nadjem bubice za prisluskivanje za koje se stave na telefon
Ja to "Nedja" upste ne kontam. :shock: Jel to reklama za neku emisiju ili sta?! Pomisljam cak i da izbacim TV iz sobe,nsbee:била! :razz: али, авај, овде све што није Неђа (јбг UW) или Лиман мора да пропадне!
pateticno Sve ze ljubav...
brrrrr i naravno Spanski vriskavci........... :mad: dole TV! Zivele knjige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!