Šta sam ono hteo? Caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti si spreman za svaku eventualnost..nema problema ni iznenađenja..
Putujuca sam kuca takorec. Imam na 2 mjesta garderobu, a kad radim onda imam i tamo jer nas par ima prostoriju za sebe za koju sam se iuborio :)
Poplun, deka i kusin mi sluze kada spavam u kamperici, a ponekad spavam i u vreci. Takoder mi vreca sluzi kada spavam po vani samo sad je jos frisko.

Nije lose samo mi je malo soft i pocinje mi biti negodno da me ne zaglis :mrgreen:

Sta se tice Spanjolske muzike izmedu ostalih dobra mi je i Gabylonia. Nije soft ne moras se brinuti da cu ti skociti u krilo :hahaha:

Mislio sam jos nesto dodat, ali je post ogranicen na 1 video.
Dobro je da je tako..nikad nisam pogledala ni jedan video postavljen na
Krstarici..Lepše je da pišemo.

To ti je ono s cime se pokrivas, a nije deka. Prije se punio perjem, a danas sintetikom i lagan je i topao.
Aaaa
Jorgan
IMG-3ab96abfb3313736d2e703adbac9d88d-V.jpg

Ne znam kako ti to zamisljas i koji su ti kriteriji. Meni su niski kriteriji za spavanje, a i volim klosarit, a neko voli hotel all inclusive, treci nemam pojma. Na kraju krajeva zadovoljan sam s malo hrane i vode na Vrhu Učke.
Zbog korone, potvrda i tih sr.. vise ne idem na zapad, a pitanje je i hocu li vise. Ako sve bude OK ove godine idem veslati po Bosanskim jezerima. Mozda sam to vec i napisao.

Dobro jutro
Ne sjecam se kada sam zadnji puta spavao u autu :mrgreen:
Pa dobro.Eto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back