ružislav
Poznat
- Poruka
- 7.391
rasturila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobra je meni i ova sta nosimPa da, ali u ovoj garderobi se osecas nesputano, jer šta će da te sputa, kada nema ni početak ni kraj..
Nedavno sam ubrojio jos 3 kosulje u svoju kolekciju 
Samo da nisu na Miki Mausa i Tom i DzerijaDobra je meni i ova sta nosimNedavno sam ubrojio jos 3 kosulje u svoju kolekciju
![]()

Pa da, ali u ovoj garderobi se osecas nesputano, jer šta će da te sputa, kada nema ni početak ni kraj..

Jooooj što su ugasili Modu?????Imam 2 suknje sivane po mjeri koje sam par puta samo nosio. Inace ove moderne hlace ne nosim, koje se nose do kicice na stopalice i cipelice. Ne osjecam se udobno u tome.
Nisu ne. Iako ne bi bile ni te lose. Bolja bi mozda bila na MiniSamo da nisu na Miki Mausa i Tom i Dzerija![]()
Samo to i stojia sredina na početku stoji![]()

Ne znam stvarno. Nisam zalazio tamo.Jooooj što su ugasili Modu?????
Stoji jos uvijekSamo to i stoji![]()

To govorim zbog priloga o modiNe znam stvarno. Nisam zalazio tamo.
Svidjalo mi se nositi to kratko vrijeme, ali ljudi su kod nas u k..., a ja bas i nemam zivaca. Sva sreca pa sam reagirao mirno na komentare bliznjih, a da mi je ko sastrane sta rekao bilo bi svasta. Na zalost ne mogu se iskljuciti, a trebao bi.To govorim zbog priloga o modi
M' daa..ali nekada su promene prevelike.Ljudi se u suštini boje promena.Svakog dana imamo promene..
Odupiremo se al' ne vredi.Svako gleda samo sebe i svoj interes.
Decu brine jedno.
Nju jako brine drugo.
Mene brine treće.
Ma daaaajj..
M' daa..ali nekada su promene prevelike.Ljudi se u suštini boje promena.
Totalni stres je bio.Odupiremo se al' ne vredi.
Onda imamo stresss....
Vidi..jedan dan imaš stresTotalni stres je bio.
I to je prošlo.