Šta sam danas shvatio ?

Mislim da ih derpei najbolje razumeju valjda se zato i druže s ženkama onako ortački.

"razumeju" ih jer im nisu konkurencija naspram onih koji njih same interesuju i koji su za njih same zainteresovani.
mozda je poenta razumevanja u shvatanju da se nikada nece razumeti ali da se da preziveti u paru i pored potpunog odsustva razumljivosti.
uostalom, da se razumeju, dosadili bi jedno drugom. zato su zene sa muskarcima, muskarci sa zenama a istopolni tako dosadni, osudjeni da (iz)umru od dosade istovrsnosti i predvidljivosti.

Da je ovo sve nozbiljno,i da ljudi ne zele,da citaju ozbiljne postove,vec sve okrecu na sprdacinu..

Ja skoro uvek pišem ozbiljno
i koliko god mogu - pametno.

Imam osećaj odgovornosti.

Pogledaj samo nikove forumaša,
o avatarima i da ne govorim.
Čovek se nazvao goovno,
stavio sliku gomilice
i očekuje da raspravlja sa mnom !

Ali interesantno,
potpisi su im uglavnom poučni.
Kod mene kao što vidiš - šaljiv potpis.
Vidim i kod tebe ...

Što se tiče čitanja ozbiljnih postova,
i da li neko voli da ih čita ...

Ma naravno da to zavisi od stepena smornosti poruke !
Dugi, nepregledni postovi,
sa gomilom opisnih prideva - uglavnom bivaju nepročitani.
Bar što se mene tiče.

Što se tiče čitanja ozbiljnih postova,
i da li neko voli da ih čita ...

Ma naravno da to zavisi od stepena smornosti poruke !
Dugi, nepregledni postovi,
sa gomilom opisnih prideva - uglavnom bivaju nepročitani.
Bar što se mene tiče.
I second that ; ))

ako ne mos nesto da izrazis u desetak recenica verovatno neces ni u sto. samo ces da smoris ljude

Ja ću samo da pročitam po koju stranu. Ne želim ovde da delim šta sam danas shvatio. Da li sam to zaista i to tako shvatio. Ah, nije mi danas lako, oprostite. Moram negde da se jadam. Od širokog Interneta ja baš našao ovde na krstarici da puštam svoje muke. Ah, onaj ko je ovo pročitao izvinjavam se, opet se izvinjavam. No, bolje mi je da ćutim i ne pišem ništa, i najedem se šećera valjda će kolo sreće u glavi da se popravi.

zaljenje sluzi da se uklopis u enviroment. tebi ce i bez zaljenja biti dobro, ali ce te zaljenje prijateljski okrenuti okolini. nece ti dozvoliti da ponovis.
svi smo podlozni interakciji sa okolinom. neko vise neko manje.
to je zato sto ne umemo da razlucimo da li je centar u nama, ili u okolnom svetu.

d53e849d6178d459dd73e8ad7c62c68c.jpg
(;

Back