Šta sam danas shvatio ?

internet-troll-20110516-102141.jpg

...da ostajem zauvek, doveka i dokle god dišem..." kao dete, iz druge priče i planete..."

Da šta god me strefilo, šta god da me zadesi u životu..ostajem neiskvarena. To mi ne možete oduzeti a sebi ne možete nadomestiti. :lol:

(Jbn stavka, m? :lol: :mrgreen:)

I da je to super sjajno. To mi je donelo najveću sramotu, omalovažavanje i zlostavljanje u životu. To sam ubeđena, će mi doneti i najveću sreću u životu.

Biti svoja - "cena" je očito ta.

I neka je.

:bye:

... zastrašujuća stvar... Da potpuno prepuštam drugima svoju sudbinu, iako se sama borim protiv toga i podstičem druge ljude da rade ono što žele svakog trenutka života.
Ironija :) Što me opet podseti na to koliko je život čudnovat, misteriozan i lep, samo ako želimo takvog da ga vidimo.

...da ostajem zauvek, doveka i dokle god dišem..." kao dete, iz druge priče i planete..."

Da šta god me strefilo, šta god da me zadesi u životu..ostajem neiskvarena. To mi ne možete oduzeti a sebi ne možete nadomestiti. :lol:

(Jbn stavka, m? :lol: :mrgreen:)

I da je to super sjajno. To mi je donelo najveću sramotu, omalovažavanje i zlostavljanje u životu. To sam ubeđena, će mi doneti i najveću sreću u životu.

Biti svoja - "cena" je očito ta.

I neka je.

:bye:
Blago tebi! Ti ne znaš da je čovjek najkvarnija roba. :(

e blago tebi
ozbiljno mada moguce je uvek

- - - - - - - - - -

osim ako prezivis nesto gadno bas na dobar nacin mislim

- - - - - - - - - -

evo sad sam te iskvarila
meni gorko pivo evo pijem malo se mucim

jeste razumela sam

Poslednja izmena:

Back