xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Da je zelena boja za ludnice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Danas sam shvatio da smo svi dobili po parče sreće,
a niko celu.
One koji su više razočarani onim što nemaju,
nego oduševljeni onim što imaju
nazivamo
gubitnici,
nesrećnici,
luzeri,
pesimisti,
paćenici ..
One koji su nesvesni onoga što nemaju,
a uživaju u onom parčetu sreće koji su dobili
nazivamo
srećnici,
pobednici,
optimisti ..
Ja ću na ovoj temi da pratim svoj spoznajni razvoj ( jel' se to tako zove ? )
Izvol'te, pridružite mi se![]()
uzivajte u zivotu,ja uzivam!

... da se neki ljudi toliko zale da nemaju prijatelje, i da po ceo dan sede sami kuci itd... a u isto vreme su tako odbojni i hladni~~~
Ne znam sta je po sredi.... da li imaju strasno slabe socijalne sposobnosti,ili su jednostavno-namcori...i ne mogu ni sami sebi pomoci ?![]()
Uživaju u samosažaljenju. Krive druge jer ne žele da shvate ko je pravi krivac - oni sami... jer tada bi moralo doći do promena, u suprotnom shvate da su sami idioti
Glavni problem ljudi je što nikako da se pomire sa samim sobom. Ako je neko idiot, onda će mu mnogo lakše biti kad se sa time pomiri. Ili će da prihvati i kaže "Okej ja sam idiot, ponašaću se u skladu sa tim, očekivaću tuđe reakcije i shvataću zbog čega su takve kakve su", ili će da teži ka promeni da više ne bude idiot.
zanimljivo zapazanje...
Ili je to mazohizam sa njihove strane, ili je potreban neko pored koga će oni da se osete normalnim, i da kažu sebi kako nisu toliko sjebani koliko su bili ubeđeni u to xDEvo ja se pomirih s time da sam idiot, i čudno je što i dalje postoje ljudi koji traže moje prisustvo, kojima čak donekle odgovara iako i sam shvatam da ne činim baš uvek da se osete prijatno u mom društvuIli je to mazohizam sa njihove strane, ili je potreban neko pored koga će oni da se osete normalnim, i da kažu sebi kako nisu toliko sjebani koliko su bili ubeđeni u to xD

cccc previše se zezam u posljednje vrijeme a i sretna sam a to nije normalno za ovo vrijeme...

Provalili su me....Da jedan forumaš ima još jedan profil sa kojeg komentariše svoje blogove i tu i tamo se sam citira na nekoj temi.![]()

Nikada me ne biste trazili da me niste nasli.
- Oralni seks omogućava ženi da izbegne svaku saobraćajnu kaznu.
-
.