MathPhysics
Iskusan
- Poruka
- 5.328
Danas sam shvatio da čovek mora da spava bar jednom mesečno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam bash shvatio, vishe sam po prvi put neshto osetio, i ne danas vetj pre 2 dana. Po prvi put sam osetio sram i stid, ok sramio sam se i stideo sam se al onako na sitno pred devojkom il shto sam neshto lupio u drushtvu al na ovoj skali nikada. Napravio sam kompletnu budalu od sebe na nekoj svadbi i vetj 3 dana me proganja uzhasno osetjanje stida, ne mogu da se opasuljim uoptje. Sad mi je jasno shta osetja neko ko se pijan izblamirao, nije to tako loshe, mislim ako nishta drugo a ono proshirio sam spektar svojih emocija, al moram da uputim pismeno izvinjenje mladi, nekako mi zbog nje najkrivlje.

Nisam bash shvatio, vishe sam po prvi put neshto osetio, i ne danas vetj pre 2 dana. Po prvi put sam osetio sram i stid, ok sramio sam se i stideo sam se al onako na sitno pred devojkom il shto sam neshto lupio u drushtvu al na ovoj skali nikada. Napravio sam kompletnu budalu od sebe na nekoj svadbi i vetj 3 dana me proganja uzhasno osetjanje stida, ne mogu da se opasuljim uoptje. Sad mi je jasno shta osetja neko ko se pijan izblamirao, nije to tako loshe, mislim ako nishta drugo a ono proshirio sam spektar svojih emocija, al moram da uputim pismeno izvinjenje mladi, nekako mi zbog nje najkrivlje.

Danas sam shvatio da smo svi dobili po parče sreće,
a niko celu.
One koji su više razočarani onim što nemaju,
nego oduševljeni onim što imaju
nazivamo
gubitnici,
nesrećnici,
luzeri,
pesimisti,
paćenici ..
One koji su nesvesni onoga što nemaju,
a uživaju u onom parčetu sreće koji su dobili
nazivamo
srećnici,
pobednici,
optimisti ..
Ja ću na ovoj temi da pratim svoj spoznajni razvoj ( jel' se to tako zove ? )
Izvol'te, pridružite mi se![]()

Danas sam shvatila da treba ziveti kao da sutra nece te biti, samo tako ces proziveti svaki trenutak maksimalno.