Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Проблем је у томе што се насиље међу младима дешава и ван школе,а то је мало теже контролисати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:@WithdrawnWater
Ne bih se bash slozio da se nasilje uci.
winnetou:bezveze.. jadan taj nikola, bas mi je zao..
ujutru u deset sati (valjda) prekida se nastava, i odrzava se javni cas ljubavi i tolerancije (opet valjda - ne znam bas da li se tako zove cas). a mi sto idemo poslepodne necemo imati taj cas, tako da slobodno mozemo da se ubijamo.![]()
Kad_LupimLupim:Svi mi imamo neku tendenciju ka nasilnom ponasanju, neko manje neko vise. Problem nastane onda kad svest o posledicama nije dovoljno razvijena i kad je sistem vrednosti poremecen. A tome te uche roditelji, ucitalji/profesori, treneri i svi ostali ljudi koji imaju zadatak da se bave decom.
some_goran:winnetou:bezveze.. jadan taj nikola, bas mi je zao..
ujutru u deset sati (valjda) prekida se nastava, i odrzava se javni cas ljubavi i tolerancije (opet valjda - ne znam bas da li se tako zove cas). a mi sto idemo poslepodne necemo imati taj cas, tako da slobodno mozemo da se ubijamo.![]()
Koliko ja znam i poslepodnevna smena bi trebala imati taj cas u 15:00. Bilo bi glupo da samo jedna smena ima taj cas. Sta bi mi onda radili poslepodne? "slobodno bi se ubijali"?
Kosan_Punk:Jeste li culi ovo,17-godisnjak izboden kada se vracao sa tog casa.Srecom,stanje mu je stabilno.
A nikako se nije moglo desiti u gore vreme,taman posle casa tolerancije.Ali,ovde nije bio izboden izmedju vrsnjaka,nego od razbojnika koji su mu hteli oteti mobilni.
Sada stvarno,sta sada?
hit:some_goran:winnetou:bezveze.. jadan taj nikola, bas mi je zao..
Koliko ja znam i poslepodnevna smena bi trebala imati taj cas u 15:00. Bilo bi glupo da samo jedna smena ima taj cas. Sta bi mi onda radili poslepodne? "slobodno bi se ubijali"?
i onda se i vi poubijate i za nas koji smo prva smena opet bude dan zalosti i govor o sprecavanju samoubistava medju maloletnicima. :wink: btw, jel neko isao bas do kraja, do ministarstva danas? ja nisam, odvojili smo se od grupe kod slavije
Bliznakinja:Kosan_Punk:Jeste li culi ovo,17-godisnjak izboden kada se vracao sa tog casa.Srecom,stanje mu je stabilno.
A nikako se nije moglo desiti u gore vreme,taman posle casa tolerancije.Ali,ovde nije bio izboden izmedju vrsnjaka,nego od razbojnika koji su mu hteli oteti mobilni.
Sada stvarno,sta sada?
Није се враћао са часа него из ове шетње до храма .
Јбт ја сам тада била у Кнез Михајловој :shock: :shock:
Ајде сад ви мени објасните како је могуће да дечка избоду ножем у пола 4 после подне у Кнез Михајловој..ја то не могу да схватим!!
joGooOOD:Bliznakinja:Kosan_Punk:Jeste li culi ovo,17-godisnjak izboden kada se vracao sa tog casa.Srecom,stanje mu je stabilno.
Sada stvarno,sta sada?
Није се враћао са часа него из ове шетње до храма .
Јбт ја сам тада била у Кнез Михајловој :shock: :shock:
Ајде сад ви мени објасните како је могуће да дечка избоду ножем у пола 4 после подне у Кнез Михајловој..ја то не могу да схватим!!
u 2 sata popodne... :shock:
wild_child:da li mislite da ce nam ovo pomoci da udjemo u Evropsku Uniju................poludela sam od besa....ebala te EU.....samo na svoju korist misle