Шта сад прича Ђелић који је тврдио да ће Србија профитирати од св. кризе:)

Софија

Legenda
Poruka
54.586
ђелић: неодрживо да србија плати пуну цену глобалне кризе
Политика - Пре 22 минута

БРИСЕЛ - Подпредседник владе Србије Божидар Ђелић изјавио је у Бриселу да је неодрживо да једино Србија и друге земље западног Балкана плаћају пуну цену отклањања последица глобалне кризе, иако је оне нису изазвале.

Нове чланице Европске уније (ЕУ) захваћене кризом лако добијају више десетина милијарди евра на име помоћи, истакао је Ђелић у говору који је одржао у Центру за европску политику у Бриселу, јавио је Глас Србије.

Тако је ЕУ пристала да уложи неколико милијарди евра у изградњу гасовода кроз Украјину којим би руски гас стизао до западне Европе.

С друге стране Србија и остале земље региона, које је такође ове зиме погодила гасна криза и које спроводе европске реформе, нису добиле ни један једини евро помоћи за изградњу складишта за гас и гасовода.

Српска влада предлаже да својим снагама отклони половину српског буџетског дефицита за који је одговорна светска криза, што би према Међународном монетарном фонду могло да достигне шест одсто бруто националног производа. За остатак дефицита, према том предлогу, требало би да се побрину међународне банке и институције
izvor

Јадно, бедно, смешно, љигаво...како год.:sad2:

Па зар нећемо профитирати од кризе? :whistling:

Али мени стварно није јасно шта се то дешава с овим нашим народом.

Било где у иностранству, за овакво масно лагање у размаку од два месеца , не да би био смењен, него би га растргли и медији и народ...а код нас ништа...и даље шенлучи.

Било где у иностранству, за овакво масно лагање у размаку од два месеца , не да би био смењен, него би га растргли и медији и народ...а код нас ништа...и даље шенлучи.

Pa u normalnim zemljama vlada demokratija i vladavina prava a ne recimo kod nas da jedan ministar dava dopis vrhovnom sudiji sta mora da radi po pitanju radnickih sporova.

nego..shta kaze za beli shengen?

Bice, bice , znas ono jednostrano cemo da putujemo do Horgosa i nazad.

Али мени стварно није јасно шта се то дешава с овим нашим народом.

pa nema narod veze on ce gutati ko god da ga yebe,naviklo je to , nego mi nije jasno kako se ne zasite ,evo recimo Djurcanj je i pre nego stpo je bio premijer bio uberlopuza ,pa se na vlaszti jos vise nakrao i obezbedio , pa je sada iako ima vecinu u skupstini video da mu je zemlja u gopvnima i lepo odlucio da se povuce u fazonu -ko vas **** ja sam se obezbedio a vi se bakcite sa nadolazecom krizom ... kako nekome od domacih to ne sine :think:

pa nema narod veze on ce gutati ko god da ga yebe,naviklo je to , nego mi nije jasno kako se ne zasite ,evo recimo Djurcanj je i pre nego stpo je bio premijer bio uberlopuza ,pa se na vlaszti jos vise nakrao i obezbedio , pa je sada iako ima vecinu u skupstini video da mu je zemlja u gopvnima i lepo odlucio da se povuce u fazonu -ko vas **** ja sam se obezbedio a vi se bakcite sa nadolazecom krizom ... kako nekome od domacih to ne sine :think:
Можда се ови наши плаше хапшења...можда нису завршили оно што им је наређено, па не смеју с власти...ко зна...али дефинитивно знам да овај недостатак реакције делује сабласно.:(

Back