Sta sad ljubav ima s tim

Pa uglavnom se tema odnosi na one sto su provodile po 10 i vise godina u vezama, i kad ih upitas zasto su izgubile toliko vremena, one odgovaraju sa "to je bila ljubav". Ne razumem poentu njihovog zivota. Kao da nisu sposobne da planiraju svoje vreme i svoju buducnost.

Nekad su zene udavali drugi, mozda ona i nije sposobna za brak?

Uglavnom, posto je pojam "ljubav" za zenu nezaobilazan, kao i "krv" i "voda", i cini mi se da dolazi pre njih, onda je valjda i brak ono krunisanje koje dovodi do ljubavi, vode i krvi.

Nego, nesto sumnjam da se prava ljubav prenosi dodirima, a ne recima. A ******, kad one nisu ni sposobne da recima opisu razliku izmedju seksa i ljubavi.

Kratkovido pasivno stablo.

Pa pe bih rekao da taj odgovor : "To je bila ljubav", znaci zezala sam se uzivala u zivotu i birala frajere ne po tome koliko su trajni i verni nego koliko me uzbudjuju. A to kaze jer bi ti verovatno pala u ocima da kaze ovo drugo. E sada je pitanje da li trazi brak, verovatno da, pa je pocela malo vise da analizira ljubav i trajnost po modelu muskarca koji i nije toliko uzbudljiv, ali je veran i odaje sigurnost u smislu da ce ostati uz nju. Tako da se ne bih bas zavaravao da su slepe i da ne znaju sta je ljubav i sl.

Ma jok, svaka od njih kaze "necu nista bez ljubavi". Zato i ostarise same babe. Zive u proslosti. Razvode se jer se zaljubljuju nakon godina braka. Dosadjuju se jer ocekuju ljubavno uzbudjenje. U svakom slucaju robovi su tog osecanja, a ne traje. Rob momenta kojeg je isti taj momenat ubio.

Back