Sta sa bundom koja je pocela da se linja?

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma, imala sam mace.
Prvo macence mi je uginulo od trovanja napolju.
Drugi put sam imala dviej sijamke. Ali, kao postanari smo mijenjali stanove cesto, one su se patile.
Na kraju uselimo u 25m2 u centru grada na 10m od magistrale. Znaci ni milimetra za neko zujanje.

A drzali smo ih otprilike - spavaju kuci, dovuku se kuci kada ja kisa ili hladno i dodju kuci da se maze.
A ja pri tom cesto putujem i nemam kome da ih prepustim.

Sada su udomljene i imaju sopstveno veeeeliko dvoriste. Joj, uvijek se stuzim kad se sjetim :(

ajd chikbudi gospodja u vestackoj bundi ili dzemperu... mada mozda im je proslo vreme kao ne mozes da juris na posao u bundi i da se guzvas po busu, ali lepo je osetiti krzno pod rukom :evil:
el imate od baka neke lisice za oko vrata ili muf... u stvari mislim da nikad nisam videla muf ? ali te lisice jesam

to su kontraargumenti ali pobedicete me tako da svako sad ostane kod svog i tako

e ne znam valjda mi fali oponent mislila sam da si ti bila prva ; )) mada sma ja.. ne znam kao uvek si pametna ali valjda ...

Zasto sada, kada je toliko jednostavno doci do tih pufnastih odjevnih predmeta od vjestackih materijala?
Sta, toplije je pod 600 mrtvih cincila ili cegavec nego pod kaputom? Nemam pojma, ja sam i kaputom zadovoljna.

Ja sam koznu obuci svela na teski minimum.
Kozne jakne nikada i niposto!
Bunde ni u ludilu.

Pomisli - zivotinja je rodjena kao jako slatka mala pufnica, odgajana u kavezu, mozda je neko dijet edolazilo da je mazi jer je bila slatka. Onda su je, sa jos hiljadu takvih natakli na struju dok nije uginula od strujnog udara u agoniji.
Onda su les uzeli, ogulili, a ljigavo tijelasce bez koze bacili u smece!!! Od onoga sto nije baceno su napravili TVOJU BUNDU.

Ja ne bih mogla na sebi da nosim neciji les.
Jos kozne jakne i imaju smisla - makar je zivotinja ubijena i u potpunosti upotrebljena. Prevashodno ubijena zbog mesa, a koza da se ne baci. Ali, opet, ne volim ni kozne jakne. Kaput i ove poliester su mi skroz ok.

Ne dajmo da ih okrznu!

Ti mora da volis i plasticno cvetje u vazni na televizoru ...:roll:

Back